07-07-2016، 1:05
(07-07-2016، 1:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاق زیاد برام افتاده نمیدونم کدومو بگم .. بیخیالش . نمیخوام ناراحتت کنم با حرفام :|
(07-07-2016، 0:58)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.jeD ehsas mikonam bihude daram zendegi mikonam :|
(07-07-2016، 0:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه به این دلیل از خودت بدت میاد پس من تا الان باید از شدت تنفر خودکشی کرده باشم ! :V
(07-07-2016، 0:52)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.bara chi ? :/
(07-07-2016، 0:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما که همیشه مث همیم twin ئم ! =))
yeki me3 man fek mikone :|
khuB ? .__.
نه والا چه خوبی ای .. از سر درد دارم میمیرم :|
خوابمم نمیاد هرچند 5 صبحم بخوابم باز 8 بیدار میشم .. وضع خدابم یه جوری شده ! افراطی سحر خیزی میکنم :/
بیخیالش . تو چه جوری ؟
bad khaB bad chizie .. adam khabesh miad vali khabesh nemibare ! kheili asab khurd kone ..
araqe bidmeshk aram bakhshe .. bokhoe yekam shayad jhabet bord .
mnm bad nisam :/ az khodam badam mmiad :/ 2 ruze faqat pa filmam :/
والا ..
من کلا همیشه صبح تا شب فیلم میبینم .. به خصوص این اواخر هم حالم گرفته س هم بدبیاری هام ته نداره واس همین فیلم میبینم تا همه چیو فراموش کنم .
روزی 10 قسمت از سریالام میبینم ._.
albatte b qole ye bande khodaE : vakhT kari k dusesh dari anjam midi .. dg vakhtet talaf shode mahsub nemishe :V
rasi ti az ardalan khabari dari ?
chra ? chi shode mage ?
الان دارم سخت ترین دوره ی زندگیمو میگذرونم . زندگی و دوری از خانواده ، تحمل و تاب اوردن مشکلات ، خلاصه همه چی :/
اردلان خودمون ؟ آره تلگرام باهاش حرف میزنم .