05-07-2016، 10:21
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2016، 10:29، توسط Dead Silence.)
(04-07-2016، 17:46)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب درباره ی گذشته نقش اول فیلم باید یکم توضیح داده بشه دیگه .
(04-07-2016، 13:53)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-07-2016، 13:15)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خیلی قشنگه ..
(04-07-2016، 13:06)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اهوم سو ریونه ..
اینجا عالیهه !
Ost های سریال عالین :| من هرچی بگم کم گغتم ..
حتما ببینید این سریال رو ..
اوکی با این حساب میبینیم !
سریالامو تا چند ساعت دیگه میارن ^_^
راستی من قسمت اول دکترها رو دیدم ، خیلی باحال بود ! هم بازی شین هه قوی بود هم شخصیت پردازیش متفاوت و عالی بود .
هرچند فعلا ادامش نمیدم ولی هروقت تموم بشه میخرمش =))
من 4 قسمتشو به طور کامل دیدم .. امشب 5میاد ^^
خیلی خوشحالم ^^
تو فکرشم به طور آنلاین شبکه ی sbs رو با گوشیم بگیرم ببینم .
ولی بدون زیر نویس فایده نداره ..
امیدوارم بلافاصله ک اومد تو اینترنت زیرنویس فارسیش هم بیاد .. وگرنه مجبور با زیر نویس انگلیسی ببینم ! اصن نمیتونم صبر کنم .
من قسمت دو دکترها رو هم دیدم .
سریال تا کی قراره توی دوران دانش آموزی شین هه بمونه ؟ آخه ژانرش یه جورایی میشه مدرسه ای !
خیلی دیگه از مدرسه ای خوشم نمیاد انقدر دیدم :|
کاش زودتر برگرده به زمان دکتری شین هه .
ولی سریال خوبیه .
اینکه چجوری دکتر شده ..
فک کنم از قسمت سه به بعد میره تو دکتری .. یادم نیس :|
موضوعش جالبه ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/gfm1zz23gia86itcz6ff.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/aazj6ec1vxkevvxdjq65.png
دیالوگ های ماندگار ا سریال دکتر ها ..