04-07-2016، 12:05
(03-07-2016، 16:10)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
'' معرفی سریال مدرسه موریم ''
مشخصات:
نامها: 무림학교 / Murimhakgyo / Martial Arts Schoolژانر: مدرسه ایقسمتها: 20شبکه پخش: KBS2تاریخ پخش: 2016-Jan-11 to 2016-Mar-15بازیگران:
Lee Hyun Woo as Yoon Shi Woo
Seo Ye Ji as Sim Soon Duk
Hong Bin as Wang Chi Ang
Jung Yoo Jin as Hwang Sun Ah
خلاصه سریال:
در مدرسه ی موریم فضائل اخلاقی مثل فداکاری ، صداقت ، ایمان و برقراری راب…طه آموزش داده میشه ..
معلمها و دانش آموزا از کشورهای مختلف در اون جمع شدن و هرکدوم یه داستانی دارن …خلاصه ش از زبون خودم :یکی هست که عضو گروه بزرگیه و خواننده ی معروفی هست .. ولی گوش هاش دچار مشکل میشن مجبور میشه بره مدرسه موریم . چون یه دختری بهش میگه اونجا میتونن راهی برای در مانش پیدا کنن .و یکی هم به اجبار پدرش که سهامدار شرکت سانگ هه هست مجبور میشه بره مدرسه موریم ..خب این دوتا پسر از همون اول اختلاف داشتن باهم یه جورایی .. ولی وقتی میرن مدرسه موریم کم کم باهم خوب میشن و ..در ضمن مدرسه موریم جایی نیست که همه بتونن برن .. یه جای مخفی وسط کوهستانه .. اینا واردش میشن و همه شوکه میشن که ابنا چجوری تونستن وارد مدرسه شن .خیلی جالبه ..از دستش ندید ^^ ~_~
بازیگر اون دختر وسطیه اگه گفتی کیه ؟ ^_-
همون سوریون توی نگهبان شب !
کنجکاوم بدونم اینجا نقشش چه جوریه ، و آیا بهتر بازی میکنه یا نه .
+ اگه دنبال یه سریال با موضوعی متفاوت و فوق العاده خنده دار هستید ، اوه ونوس من رو ببینید !
خیلی سریال خوب و جدیدیه .. مراحلی که شخصیت اصلی داستان کانگ جویون طی میکنه تا لاغر شه .. اصلا معرکه س ^^
هم خنده دار ، هم تاثیر گذار . من خودم از وقتی شروع کردم به دیدن هر روز ورزش میکنم ._.