امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اتاق خبر !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتاق خبر !

علی جنتی در حکمی، پروین داداندیش را به عنوان مشاور وزیر در امور بانوان منصوب کرد. وی همسر محمود واعظی وزیر ارتباطات است و رییس کمیته بانوان ستاد حسن روحانی رئیس جمهور در ایام انتخابات بود.

متن حکم علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به داداندیش به شرح زیر است:

«ضمن تشکر از تلاش های ارزنده سرکارعالی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و مشارکت فعال در انجام وظایف محوله، مقتضی است ضمن برقراری ارتباط نزدیک با زنان فرهیخته و هنرمند و تشکیل جلسات منظم با گروه‌های مختلف ادبی، فرهنگی، سینمایی و هنری و زنان همکار در وزارت متبوع و سازمان‌های وابسته نسبت به انتقال سیاست‌ها و رویکردهای فرهنگی دولت جمهوری اسلامی ایران و تشویق و ترغیب آنان به همکاری گسترده‌تر و همراهی با دولت خدمتگزار، از نظرات و دیدگاه های آنان نیز در جهت ارتقای فرهنگی زنان کشورمان بهره‌مند شوید.
مزید توفیق سرکارعالی را از خداوند متعال خواستارم.»

در سوابق وی این چنین آمده است:
دکترای علوم سیاسی از دانشگاه ورشو، لهستان، کارشناس ارشد علوم سیاسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز، کارشناسی دبیری ریاضی از دانشگاه الزهرا(س)
سوابق اجرایی: عضو شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی،مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق از سال 1387 ، دبیر انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا ، معاون کمیته خاص زنان و جوانان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام از سال 1376 تا 1392 ، مسئول گروه کشورهای غیر اسلامی معاونت بین الملل دفتر امور زنان ریاست جمهوری73 - 1372 .

وی همچنین همسر محمود واعظی وزیر ارتباطات است و رییس کمیته بانوان ستاد دکتر حسن روحانی رئیس جمهور در ایام انتخابات بود.
بر اساس این گزارش، پیش از این عفت شریعتی در این سمت مشغول فعالیت بود که در 8 اسفند 94 از این سمت برکنار شده بود. عفت شریعتی کوهبنانی در حکمی از سوی علی جنتی در 23 مهر 92 به عنوان مشاور امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شد اما این حکم دو سال و چند ماه باقی ماند تا ارشاد نامه پایان همکاری با وی را 8 اسفند 94 به وی ابلاغ کند.
گفته می شود این اتفاق پس از انتخابات مجلس شورای اسلامی و به صورت ناگهانی صورت گرفته است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتاق خبر !

در جلسه هیات دولت به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران، لایحه تشکیل سازمان نظام تخصصی ورزش کشور به تصویب رسید.

به نقل از از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، هیأت دولت در جلسه عصر یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌جمهوری، با پیشنهاد وزارت ورزش و جوانان مبنی بر لایحه تشکیل سازمان نظام تخصصی ورزش کشور با هدف ساماندهی و انتظام امور ورزش و نیز ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، موافقت کرد.
این سازمان در راستای تحقق اهداف دولت در بخش ورزش کشور و برون‌سپاری وظایف غیرحاکمیتی، تأمین مشارکت سازمان یافته متخصصین علوم ورزشی در انتظام امور حرفه‌ای صاحبان مشاغل ورزشی، ارتقاء و تضمین کیفیت خدمات تخصصی و حرفه‌ای و صیانت از حقوق شهروندان متقاضی خدمات و فعالیت‌های ورزشی با شخصیت حقوقی مستقل، غیردولتی و دارای استقلال مالی تأسیس می‌شود.
علاوه بر این، سازمان نظام تخصصی کشور ضمن نمایندگی صنفی از فارغ‌التحصیلان و متخصصان علوم ورزشی، به عنوان نماینده دولت حامی حقوق و منافع طرف تقاضای خدمات تخصصی و مردم در بخش ورزش کشور بوده و از طریق ساماندهی فعالیت‌های حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان علوم ورزشی، از حقوق و منافع طرف عرضه خدمات تخصصی حمایت خواهد کرد.
در ادامه، هیأت وزیران به منظور جلوگیری از تغییر کاربری‌های بی‌ضابطه و زمین‌خواری در عرصه‌های جنگلی، مصوبه‌ای را لغو کرد که به موجب آن استفاده از حداکثر ده درصد از تعداد کل قطعات ده هکتاری به منظور ایجاد تأسیسات گردشگری توسط بخش غیردولتی مجاز شمرده بود. این مصوبه در سال 1390 به تصویب هیأت وزیران رسیده بود و علاوه بر مغایرت حکم تغییر کاربری با قوانین جاری، منجر به رواج کاربری‌های بی‌ضابطه و زمین‌خواری در عرصه‌های جنگلی می‌شد.
هیأت وزیران همچنین آیین‌نامه اجرایی یک ماده از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با موضوع تشدید مجازات برخی از کالاهای قاچاق مکشوفه را به تصویب رساند. براساس این آیین‌نامه، مواد و فرآورده‌های دارویی اعم از داروها و فرآورده‌های تقویتی، تحریک‌کننده، ویتامین‌ها و مکمل‌های غذایی و دارویی و فرآورده‌های زیستی نظیر سرم و واکسن و فرآورده‌های آزمایشگاهی و مواد غذایی اطفال (شیر خشک و...) و هر نوع دارو و مواد اولیه دارویی و بسته‌بندی دارویی و هر نوع مواد و ملزومات مصرفی و تجهیزات پزشکی و داندانپزشکی و یا مواد اولیه آنها مشمول قانون یاد شده بوده و در صورت کشف، مشمول مجازات قاچاق کالاهای ممنوع خواهند بود.
در ادامه جلسه، آیین‌نامه اجرایی یکی از مواد قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت شامل ساز و کار تسویه حساب خزانه‌داری کل کشور با وزارت نفت از طریق شرکت دولتی تابعه ذی‌ربط به تصویب دولت رسید.
صدور مجوز مذاکره، پاراف و امضای موقت موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت فدراسیون روسیه در مورد تسهیل مقررات ورود، اقامت و خروج اعضای خدمه هواپیماهای شرکت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، از دیگر مصوبات این جلسه هیات دولت بود.

اتاق خبر !

وزارت امورخارجه اعلام کرد: ایران بر لزوم تشکیل یک کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی برای روشن شدن ابعاد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی تاکید دارد.

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت سی و چهارمین سال روز ربوده شدن چهار دیپلمات کشورمان در لبنان بیانیه‌ای صادر کرد؛ در این بیانیه آمده: با فرارسیدن چهاردهم تیر ماه، سی و چهار سال از اقدام تروریستی مزدوران رژیم صهیونیستی در ربودن چهار دیپلمات جمهوری اسلامی ایران (جناب آقایان سید محسن موسوی، احمد متوسلیان، تقی رستگار مقدم و کاظم اخوان) در خاک لبنان می‌گذرد در حالیکه ملت ایران و خانواده‌های گرامی آنان همچنان چشم به راه بازگشت آنها به میهن اسلامی هستند.
این بیانیه می‌افزاید: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته از سوی دولت لبنان و برخی نهادهای مسئول بین‌المللی در پیگیری موضوع از جمله نامه مورخ ۱۳ سپتامبر ۲۰۰۸ دولت لبنان به دبیرکل وقت سازمان ملل در تایید ربوده شدن آنان در خاک لبنان، بار دیگر بر شرایط اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی در آن زمان و نقش و مسئولیت حقوقی آن رژیم در این رابطه تاکید نموده و با توجه به شواهد و قرائن موجود مبنی بر ربایش این افراد توسط مزدوران رژیم صهیونیستی و انتقال آنان به داخل سرزمین‌های اشغالی، از دبیرکل سازمان ملل، صلیب سرخ جهانی و دیگر نهادهای حقوق بشری می‌خواهد تا به وظیفه قانونی خود در این راستا عمل نموده و با اعمال فشار به رژیم صهیونیستی زمینه آزادی این عزیزان را فراهم سازند.
در ادامه این بیانیه آمده: وزارت امور خارجه امیدوار است به زودی شاهد آزادی همه اسراء و زندانیان دربند رژیم اشغالگر قدس به ویژه چهار دیپلمات جمهوری اسلامی ایران از زندان‌های رژیم صهیونیستی و تعقیب و محاکمه عوامل جنایتکار صهیونیستی در این زمینه باشیم.
در پایان این بیانیه آمده: جمهوری اسلامی ایران مجددا پیشنهاد قبلی خود مبنی بر تشکیل یک کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی برای روشن شدن ابعاد این حادثه را مورد تاکید قرار می‌دهد.

روابط عمومی مجلس در اطلاعیه‌ای دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی یکی از مدیران خانه ملت را تکذیب کرد.
نظر به انتشار مطلبی مبنی بر دریافت وام 500 میلیون تومانی یکی از مدیران کل مجلس شورای اسلامی در برخی از سایتهای خبری، ضمن تکذیب مطلب انتشار یافته به اطلاع می‌رساند؛ خبر مذکور نادرست و از اساس دروغ و کذب می‌باشد.
روابط عمومی مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر رعایت اخلاق حرفه‌ای از سوی رسانه‌ها، پیگیری حقوقی انتشار اینگونه مطالب کذب از طریق مراجع قضایی را حق خویش می‌داند و از رسانه‌ها درخواست دارد از انتشار اخبار بدون سند و مدرک پرهیز کنند.

روابط عمومی وزارت اطلاعات ارسال هرگونه پیامک تهدید آمیز برای شهروندان و یا فعالان رسانه ای را از سوی این وزارتخانه تکذیب کرد.
اتاق خبر !

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، روابط عمومی وزارت اطلاعات ارسال هرگونه پیامک تهدید آمیز برای شهروندان و یا فعالان رسانه ای را از سوی این وزارتخانه تکذیب کرد و آن را مغایر مشی این وزارتخانه در حفظ حقوق شهروندی دانست.
روابط عمومی وزارت اطلاعات تاکید کرد: "همان گونه که مقام عالی وزارت بارها تاکید کرده اند، حفظ حقوق شهروندی و ایجاد آرامش در کشور سرلوحه فعالیت های این وزارت خانه قرار دارد."
بر اساس این گزارش، در برخی شبکه های مجازی پیامکی تحت عنوان هشدار امنیتی برای برخی از کاربران ارسال شده که در آن آمده است: هرگونه ارتباط و همکاری با عناصر معاند خارج از کشور از طریق ایمیل، پورتال های امن و سایر وسایل ارتباطی عملی مجرمانه و موجب پیگیرد قضایی است.
در این پیامک تصریح شده است: ضروری است ارتباطات خود را قطع نمایید. این پیامک به منزله آخرین هشدار امنیتی است.

اتاق خبر !

من دیدم حاج آقا یک کلاهی روی سرش دارد، به او گفتم این کلاه را مادرت برایت درست کرده؟ او هم گفت: بله، گفتم کلاهت را میدهی به من؟ گفت: این مال خودم است، لازمش دارم. برای تو یکی دیگر میخرم. من هم گفتم پس اگر میخواهی برای من بخری، صورتی اش را بخر…

سعید صدرائیان فعال رسانه ای  با انتشار عکسی در صفحه شخصی خود نوشت:
امروز خانواده شهید قاضی خانی قدم به چشمان ما گذاشتند. محمد متین، نهال و محمد یاسین نهال همون کوچولوی دوست داشتنیه که از حضرت آقا کلاه صورتی خواسته بود.برای هدیه به بچه ها خیلی فکر کردیم، ولی یک چیز قطعی بود؛ کلاه صورتی برای نهال برای صبر و سلامت مادر بزرگوارشون و عاقبت به خیری بچه ها دعا کنید.
اتاق خبر !
لازم به ذکر همسر شهید مدافع حرم در توضیح عکس زیر در گفتگو با رسانه ها گفته بود: …. بعد از مدتی نهال برگشت، پرسیدم کجا بودی؟ گفت رفته بودم پیش حاج آقا من گمان کردم کسی از آقایان را دیده و مشغول بازی و صحبت شده،  اصلا نمی دانستم منظورش از حاج آقا مقام معظم رهبری است. پرسیدم خب حاج آقا چی می گفت؟ گفت:« من دیدم حاج آقا یک کلاهی روی سرش دارد، به او گفتم این کلاه را مادرت برایت درست کرده؟ او هم گفت: بله، گفتم کلاهت را میدهی به من؟ گفت: این مال خودم است، لازمش دارم. برای تو یکی دیگر میخرم. من هم گفتم پس اگر میخواهی برای من بخری، صورتی اش را بخر…»
اتاق خبر !
ˢᵒᵐᵉ ᵗᶤᵐᵉˢ
 ᵖᵃˢᵗ ʰᵘʳᵗˢ 
ᵃᶰᵈ ʸᵒᵘ ᶜᵃᶰ'ᵗ 
ˡᵉᵗ ᵗʰᶤᶰᵍˢ ᵍᵒ
ᵞᵒᵘ ʲᵘˢᵗ ᵏᵉᵉᵖ ᵈᶤᵍᵍᶤᶰᵍ
 ᵗᶤˡˡ ʸᵒᵘ'ˡˡ ᵈᶤᵉ ᶤᶰˢᶤᵈᵉ 
ˑ ˑ ˑ
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اتاق خبر ! - Ɗєя_Mσηɗ - 21-07-2020، 13:37
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 7:48
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 8:38
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 9:13
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 10:16
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 11:37
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 12:05
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 17:12
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 18:37
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 20:11
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 25-09-2020، 21:46
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 26-09-2020، 18:17
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 26-09-2020، 23:25
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 27-09-2020، 8:35
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 27-09-2020، 13:06
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 28-09-2020، 10:23
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 28-09-2020، 13:46
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 28-09-2020، 21:14
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 29-09-2020، 18:20
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 29-09-2020، 21:43
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 30-09-2020، 9:16
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 30-09-2020، 22:38
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 01-10-2020، 18:13
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 02-10-2020، 8:19
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 02-10-2020، 8:44
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 09-10-2020، 9:59
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 09-10-2020، 10:21
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 09-10-2020، 10:44
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 09-10-2020، 12:13
RE: اتاق خبر ! - Sirvan10_a - 09-10-2020، 12:55
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 25-04-2016، 15:54
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 02-05-2016، 10:29
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 03-05-2016، 8:50
RE: اتاق خبر - Jeeet - 30-05-2016، 9:48
همسر وزیر ارتباطات، مشاور وزیر ارشاد - Fake Girl - 04-07-2016، 7:58
RE: اتاق خبر - Faust - 19-07-2016، 20:06
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 27-09-2016، 10:16
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 30-09-2016، 19:15
RE: اتاق خبر - _.sheidg._ - 08-01-2017، 19:46
RE: اتاق خبر - mT_pOoM_taaK - 13-01-2017، 0:23
RE: اتاق خبر - Miss.saly - 26-03-2018، 11:06
RE: اتاق خبر - Miss.saly - 26-03-2018، 14:02
RE: اتاق خبر - Miss.saly - 08-04-2018، 13:14
RE: اتاق خبر - Miss.saly - 05-05-2018، 13:13
RE: اتاق خبر - Miss.saly - 30-05-2018، 10:33
RE: اتاق خبر - Berserk - 07-08-2018، 20:50
RE: اتاق خبر - م‍حمّد - 20-05-2019، 18:20
RE: اتاق خبر - م‍حمّد - 23-06-2019، 19:21
RE: اتاق خبر - ρσєѕɪ - 06-04-2020، 13:12
RE: اتاق خبر - ρσєѕɪ - 10-04-2020، 11:35
RE: اتاق خبر - ρσєѕɪ - 12-04-2020، 14:48
RE: اتاق خبر - DarkLight - 07-05-2020، 14:12
RE: اتاق خبر - Ɗєя_Mσηɗ - 12-05-2020، 15:19
RE: اتاق خبر - ρσєѕɪ - 12-05-2020، 19:25
RE: اتاق خبر - Ɗєя_Mσηɗ - 14-05-2020، 18:53

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Thumbs Up بسته پیشنهادی اتاق تعاون ایران در راستای کاهش اثرات منفی کرونا !
  درگیری دو جراح در اتاق عمل جلوی چشم بیمار
Heart اتاق فرد مبتلا به کرونا چگونه باید باشد؟
  قیمت اتاق رو به کعبه
Shocked درگیری دو جراح در اتاق عمل جلوی چشم بیمار! (عکس)
  «اتاق باران» در لس آنجلس +عکس
  اجاره اتاق برای داغون کردن !+عکس
  نقاشی های 3بعدی در کف اتاق هتل های دبی+عکس
  سبک جدید طراحی کف اتاق به صورت سه بعدی + عکس
  سناریوی پلید مرد سیگاری بر علیه زنان تنها/ داستان درگیری یک زن با شکارچی در اتاق خواب

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان