28-06-2016، 13:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-06-2016، 13:11، توسط Aiden Pearce.)
(28-06-2016، 13:06)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیچی نمیدونی از جو مدیریت
اول از همه باید بگم که خیلی ها بودن بعد از تو نویسنده شدن و خیلی هم زود مدیر !
حتی خود من ..
آدم تلاش کنه 100% نتیجش رو میگیره !
من .. وقتی تصمیم گرفتم وارد تیم بشم نه دوستی توی تیم داشتم و نه پارتی و نه حتی کسی که ازم حمایت کنه و بگه موافقه باهام . ولی با این وجود بدون اینکه حرفی بزنم و حتی درخواست بدم خیلی راحت مدیر گفتگو شدم .
باید عملکرد درست تر از این باشه .. تو خیلی راحت صحبت میکردی و اصلاً به موقعیتی که داشتی توجه نمیکردی !
تا تقی به توقی میخورد انصراف از پست !
من با این وضعیت حرصم در میاد دلم میخوام برکنار کنم طرفو چه برسه یکی دیگه که اون قدرتو داره .
من خودم چند وقت پیش حواسم بود ی تاپیک که حتی یک خط هم متن نداشت یکی دو هفته تو بهشت بودو ندیدی .
عملکرد تو مثل مدیر نیست .. بهتره بگم در حد یک نویسنده داری کار میکنی ، که البته سخت تره کارش
اینو بدون وقتی بخوای آزمایشی بشی به پستایی که گذاشتی توجه میکنن .. اما وقتی بخوای ثابت شی به فعالیت مدیریتی ! ( بستن موضوع های بیکیفت ، اخطار و تذکر به کاربرا و الگو شدن برای اونها )
من خودم وقتی مدیر شدم حتی یکدونه موضوع هم توی بخش خودم نذاشتم و همیشه سعی کردم بخشمو زیر و رو کنم . ( کل صفحه های بخشمو دیدم و حتی موضوع های چند سال پیشم بستم )
اما تو به نظر من با وجود اینکه خودت مدیری داری کاری میکنی که مدیراهم بهت تذکر بدن !
بهتره واسه پیشرفت سعی کنی تغییر کنی حالا خود دانی
به نظرم همه چیو داری سطحی میبینی
میخوای تذکر بدی محروم کن ولی دارم حرفیو میگم که باید گفته بشه
کسایی رو دیدم که با کمترین میزان پست و توانایی نویسنده و مدیر شدن
من فعالیتم کم بود ؟ اصن میدونی من تورو چنتا پست میزاشتم که اینطور میگی ؟
(28-06-2016، 13:08)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان من فسیل جمعم ینی ؟ |:
مگ من مردم ؟ |: