26-06-2016، 0:05
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-06-2016، 0:06، توسط Son of anarchy.)
(26-06-2016، 0:03)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پپه میره زمین ک دعوا کنه خوبه لات مجازی نیس:v
(26-06-2016، 0:01)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پپه عالیه :v کم مونده مث اساسینا از آستینش تیغ دربیاره:|
(25-06-2016، 23:58)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همکاریشون خوبه ولی کافی نیس/:
(25-06-2016، 23:54)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه بازی پرتغالو دیدم همکاری خوبی داشتن .. ولی ضربه ی اخرو رونالدو پاس میداد گلر :v
(25-06-2016، 23:51)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نانی پ چیکارست ؟
برا تو ؟ خبر ندارم :v
نانی؟:| ی نفری ک معجزه نمیکنع:|
من ب وقتش دس ب ابم ميرم(: تو پیج مسی تو فیسبوک خیلی وقت پیش دیده بودم تبلیغ پوشک میکنهv:
رونالدو چسب تبلیغ میکرد/:
کامنتای مسی تو اینستا همه ایرانین :| چون 2014 به ایران گل زده :|
این پپه گند ميزنه ب تیم:v
من فوتبال تیم ملی رو فقط واسه اشکان دژاگه و قوچان نژاد میبینم/:نباشن tvرو میشکونم:v
خوبه باز میبینی :|
همین ک میبینم ی معجزه س/:
(26-06-2016، 0:02)yas.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
خوبین؟
منم خوبم
خب حالا چی کار کنم؟چی بگم؟
خب دیگه من کار دارم کسی هم نی بحرفیم فعلا بای بای
یاد های بای افتادمv: