(24-06-2016، 13:08)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 13:06)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واااا پس تو چرا استفاده میکنی واس ما رو.
(24-06-2016، 11:38)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بلامر :|
(24-06-2016، 5:33)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2016، 4:02)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
احسان احسان این کلمه اخری ک در مورد شاهین و اسمش گفتی شمالی نبود احیانا؟!!!!!!
(لیسک)
نگو شاهین :|
بوگو زیک ، وگ ، قشنیک :|
نه بلامره :|
به هیچ وجه :|
منظورم عتا فاش کتره بود :|
به خودم قول دادم فاش کتره ندم در مکان عمومی برای همون کلمه جایگزین استفاده کردم :|
:|
مگه تو شمالی هستی؟؟؟؟؟؟
من مشهدیم
(24-06-2016، 12:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه اصطلاحاتی ک گفت واس ما شمالیا هم هس.من برم ناهار بخورم.بعدش پیام میدم
فقط مال شمالیاس :/
جدا مشهدی هستی؟!
من ارزوم قبولی تو مشهده.دعا کن
بلدم |: استفاده میکنم :|
تو پیش نیاز رشته ی آرمانیم همه لهجه ها هست :|
نه دارم شوخی میکنم :|
من باراک اوباما هستم از واشنگتن - کاخ سفید :|
ولی من کل آرزوم قبولی تهرانه
سلام فاطیما .-.