اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«ایستاده در غبار» را تنها برای معرفی شخص متوسلیان ساختیم

حبیب الله والی‌نژاد تهیه‌کننده فیلــــم «ایستاده در غبار» در پاسخ به این سوال که با توجه به انتشار خبر زنده بودن «حاج احمد متوسلیان»، آیا حاضر است به همراه سردار به تماشای این فیلم بنشیند، بیان کرد: بله و خیلی هم لذت می‌بریم.

وی در مورد اینکه حدس می زند حس «حاج احمد» به هنگام تماشای این فیلم چه خواهد بود، به شبستان گفت: فکر می‌کنم که اولا برای خودش هم باورپذیر نخواهد بود که تبدیل به یک اسطوره ملی شده است و دوم اینکه فکرش را نمی کند که روزی بتوان آن دوران را با این جذابیت به تصویر کشید. چون وقتی این فیلم را با فرماندهان و افراد آن دوره می بینیم، برایشان خیلی جذاب است و می گویند مگر می شود؟ من وقتی خودم فیلم «آخرین روزهای زمستان» را با آقای محسن رضایی می دیدیم، پیش خودم می گفتم الان آقا محسن و یا آقای رشیدی می گویند این دیگر چیست؟ اما وقتی آقا محسن سر صحنه آمد و خودش را دید، با تعجب از شباهت بازیگر صحبت کرد.

والی نژاد تصریح کرد: مطمئن باشید اگر حاج احمد متوسلیان هم بیاید و کار را ببیند، فکرش را نمی‌کند و برایش جذاب خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه آیا حاضرید چند سال اسارت حاج احمد را نیز فیلم بسازید؟ اظهار کرد: چراکه نه؛ البته ما بیشتر به آمدن حاج احمد فکر می‌کنیم. او در ادامه با بیان اینکه از این گونه اتفاقات زیاد دیده است، با ذکر خاطره ای توضیح داد: فیلمی بر اساس شهادت بچه های گردان مالک لشگر ۲۷ ساخته شد که ما با آنها در کنار هم جنگیدیم و کنار ما شهید شدند و وقتی برگشتیم خط آن جبهه بسته شد و خبری از بچه هایی که جلو بودند نشد و بچه های لشگر ۲۷ قرار گذاشتند که مراسمی برای آنها بگیرند چراکه فکر می کردند به احتمال بسیار شهید شده اند. آن فیلم بر اساس شهدای این گردان و به کارگردانی آقای بهزادی ساخته شد. البته اسامی این بچه ها در هیچ لیستی از اسیرها که عراق اعلام کرد، نبود و احتمال شهادت و مفقودی را بیشتر می کرد. این موضوع تا زمان آزادی اسرا طول کشید که وقتی هم به کشور آمدند اسم آنها در لیست های اسرا نبود! و خانواده های آنها برایشان هر سال مراسم گرفته بودند و خودم خبر زنده بودن یکی از آنها را به خانواده اش دادم و بنابراین من از این لحظات زیاد دیده ام.

وی خاطرنشان کرد: ما فیلم «ایستاده در غبار» را تنها برای معرفی شخص احمد متوسلیان ساختیم و هر کاری برای معرفی بیشتر وی کمک کند، نیز انجام می دهیم.

پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
«ایستاده در غبار» را تنها برای معرفی شخص متوسلیان ساختیم - # αпGεʟ - 23-06-2016، 8:52

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معرفی فیلم یک جن زده ی آمریکایی - An American Haunting 2005
  معرفی سریال ایفوریا(Euphoria)
  معرفی سریال The End of the F***ing World
  معرفی سریال2022 Wednesday Addams
  معرفی فیلم Knives Out 2019 (چاقوکشی)
  معرفی فیلم بلوند (Blonde 2022)
  معرفی سریال Duy Beni (صدایم را بشنو)
Photo معرفی برترین فیلم های انگیزشی(پارت 2)
  معرفی فیلم قلب های شیمیایی ( Hearts Chemical)
Photo معرفی برترین فیلم های انگیزشی(پارت 1)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان