10-06-2016، 14:51
سلام .
خب من 2 قسمت دیگه مدرسه رو تمومومی کنم !
شاید حتی تا اخر امشب تمومش کردم ..
باید بگم این قسمتهای اخری داستان فوق العاده زیبا شده =))
گو اون بیول واقعی برگشت ♡_♡ و با خواهرش روبه رو شد خیلی سکانسهای قشنگی بود ..
حالا برگشته مدرسه و خب گو اون بیول اخلاق تندی داره و کسی جرئت نمیکنه اذیتش کنه در حالیکه اون بی خیلی اروم بود و حالا همه متوجه این تغییرات اخلاقی شدن و خوشحالن چون فکر میکنن حافظه ش برگشته !
این وسط دماغ سویونگ سوخت ^^
چون هنوز فک میکنه دختر روبه روش اون بیه درحالیکه اینبار واقعا اون بیول اومده که امثال اینو ادم کنه .
قضیه ی سواین هم حل شد و معلوم شد پیاما از طرف خواهر سواین بوده که انتقام مرگ خواهرشو بگیره .. ولی خیلی دلم برای سواین سوخت ! مرگ بدی داشت .. خیلی گریه کردم ..
فرضشو کن سر کلاس درس همه فک کنن خوابی و بهت محل ندن در حالیکه داری میمیری !
اره .. سواین داشت میمرد و حتی یه نفرم نپرسید ازش که خوبی یا نه .. و اون دختر مرد و حالا بعد یک سال پرونده ش دوباره باز شد و معلوم شد مدرسه زمان مرگو تغییر داده بودن تا گیر نیفتن که بگن دلیل مرگش بی توجهی مدرسه بوده و زمانش هم زمان کلاس های درسی .
و اون بی برگشت به تونگیونگ ولی خداروشکر دوباره اومد به سئول که پیش مامان جدیدش و خواهر دوقولوش زندگی کنه ..
مو نارنجیه منم پیشقدم شد و بالاخره اولین بوسه ی فیلمو شاهد بودیم ! البته روی لپش بود ._. طفلک تا همین قدرشم خوب جرئت به خرج داده :|
ایان هم مونده اون بیول رو دوس داشته باشه یا اون بی ..
من امیدوارم اون بی بره با پسره من و اون بیول هم با ایان .
راستی کسی چیزی شروع نکرده ؟ مدرسه رو شروع کنید دیگه ((:
خدایی عالی شده این قسمتای اخر .. لااقل من یکی رو بدجوری جذب کرده .
خب من 2 قسمت دیگه مدرسه رو تمومومی کنم !
شاید حتی تا اخر امشب تمومش کردم ..
باید بگم این قسمتهای اخری داستان فوق العاده زیبا شده =))
گو اون بیول واقعی برگشت ♡_♡ و با خواهرش روبه رو شد خیلی سکانسهای قشنگی بود ..
حالا برگشته مدرسه و خب گو اون بیول اخلاق تندی داره و کسی جرئت نمیکنه اذیتش کنه در حالیکه اون بی خیلی اروم بود و حالا همه متوجه این تغییرات اخلاقی شدن و خوشحالن چون فکر میکنن حافظه ش برگشته !
این وسط دماغ سویونگ سوخت ^^
چون هنوز فک میکنه دختر روبه روش اون بیه درحالیکه اینبار واقعا اون بیول اومده که امثال اینو ادم کنه .
قضیه ی سواین هم حل شد و معلوم شد پیاما از طرف خواهر سواین بوده که انتقام مرگ خواهرشو بگیره .. ولی خیلی دلم برای سواین سوخت ! مرگ بدی داشت .. خیلی گریه کردم ..
فرضشو کن سر کلاس درس همه فک کنن خوابی و بهت محل ندن در حالیکه داری میمیری !
اره .. سواین داشت میمرد و حتی یه نفرم نپرسید ازش که خوبی یا نه .. و اون دختر مرد و حالا بعد یک سال پرونده ش دوباره باز شد و معلوم شد مدرسه زمان مرگو تغییر داده بودن تا گیر نیفتن که بگن دلیل مرگش بی توجهی مدرسه بوده و زمانش هم زمان کلاس های درسی .
و اون بی برگشت به تونگیونگ ولی خداروشکر دوباره اومد به سئول که پیش مامان جدیدش و خواهر دوقولوش زندگی کنه ..
مو نارنجیه منم پیشقدم شد و بالاخره اولین بوسه ی فیلمو شاهد بودیم ! البته روی لپش بود ._. طفلک تا همین قدرشم خوب جرئت به خرج داده :|
ایان هم مونده اون بیول رو دوس داشته باشه یا اون بی ..
من امیدوارم اون بی بره با پسره من و اون بیول هم با ایان .
راستی کسی چیزی شروع نکرده ؟ مدرسه رو شروع کنید دیگه ((:
خدایی عالی شده این قسمتای اخر .. لااقل من یکی رو بدجوری جذب کرده .