07-06-2016، 19:22
(07-06-2016، 16:20)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سوال..
تو از ستاره ها اومدی با تو از کجا اومدی با which star R U from یکیه ؟
اره همه ی اینا درستن ..
ولی بیشتر با my love from the stars همه میشناسنش !
میخوای شروعش کنی ؟
راستی من مدرسه رو تا 4 دیدم .. خیلی خوبه ، فضای فیلمو دوس دارم .
میخوام با یه فیلم دیگه در ژانر مدرسه ای مقایس کنم .
مامان عصبانی vs مورسه 2015 !!
از نظر جذابیت داستانی : خب قطعا مدرسه 2015 حرف اولو میزنه . داستان این سریال یه داستان فوق العاده ست که از همون لحظه ی اول شمارو جذب میکنه . داستان به قدری پیچیده س که شاید شمام مثل من تا وقتی که قست دوم رو نبینید متوجه هیچی نشید ! داستان به مرور بازتر و وسیع تر میشه و زمینه ساز اتفاقای کوچیک و بزرگ دیگه ای میشه .. مامان عصبانی یه داستان واقعی تر نسبت به مدرسه 2015 ست که ممکنه برای هرکسی مدت متفاوتی طول بکشه که جذبش بشن شایدم حتی هیچوقت جذبش نشن ! داستان مامان عصبانی با اینکه بی نقصه ولی گاهی حوصله سر بره.
از نظر کیفیت بازیگران : بازیگرهای هردو سریال بازیگر های قوی ای هستن و نمیشه به راحتی گفت بازی کدوم بهتره . توی این مورد به نظرم کفه ی ترازو برابره چون هردو فیلم بازی های قوی ای داره .
از نظر کیفیت فیلم : به حواشی و مسائل متفرقه و اینکه تا چه حد رعایت بشن و محیط رو واقعی تر کنن در مدرسه 2015 بیشر توجه شده و یک سریال مدرسه ای کاملا 100% به حساب میاد . محیط مدرسه در مامان عصبانی مشکل خاصی نداره ولی به پای محیط مدرسه در مدرسه 2015 نمیرسه و تصویری که از مدرسه در مامان عصبانی میبینیم یه مکان وحشتناک با ادمای تماما دروغگوئه در حالیکه خیلی چیزای دیگم برای به نمایش گذاشتن تو مدرسه وجود داره که مامان عصبانی اهمیت نمیده در حالیکه مدرسه 2015 اهمیت میده مثل نشون دادن اردو های مدرسه ای ، قسمتهای دیگه ی مدرسه و فعالیتهای ورزشی مثل شنا ، نشون دادن مشکلات دانش اموزا ( توی مامان عصبانی مشکلات همه از بالاتری ها منشا داشتن انگار اگه سیاست درست باشه مدرسه ها بهشت میشن )
درکل میشه گفت مدرسه 2015 در " نوع خودش یعنی ژانر مدرسه ای " بهتر از مامان عصبانیه .
بالا پایین های داستانی در مدرسه 2015 ، مثلث های عشقی تفاوت بارز این سریال با مامان عصبانی از نظر من هستن ک مامان عصبلنی هیچکدومو نداشت همش یه محیط سرد و ناراحت کننده بدون ذره ای عشق ( جز عشق مادر به فرزند )
اگه یکم مامان عصبانی به چیزایی که مدرسه 2015 توجه کرده بود توجه میکرد قطعا مقایسه ی متفاوت میشد .
نظر ؟ =))