03-06-2016، 22:40
(03-06-2016، 22:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا حتمن مشهد ؟! اهل مشهدی ؟
(03-06-2016، 22:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2016، 22:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته ساعت مطالعه بالاهم مهم نی .
(03-06-2016، 22:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote='Magical Girl' pid='3204350' dateline='1464982092']
امروز حالم بد بود :/ 6 ساعت ب زور خونده باشم !
ولی مفید خوندم !
چقد میخونی روزی ؟
عملا کشکی،نمیدونم،ساعتو نگاه نمیکنم چون عصبی میشم،ولی بد نی خوندنم،استرس نداشته باش بابا،رواله دخی
مهم همون بازدهه ! تو دو ساعت بخون ولی مفید بخون !
چ میخوای بخونی ؟
نمیدونم.من ک اول دندون مشهد میخواستم،بعد رسید ب پزشکی مشهد،الان ک شرایط سخت تره ب دارو مشهد هم راضیم،ولی اگه نشدم میمونم پشت کنکور،تو چی؟!
ازاد تهران قبول بشمم با سر میرم
من عمرن آزاد برم :|
من اصن پزشکی نمیخوام !
ن حوصلشو دارم اون همه سال درس بخونم ن اعصابشو دارم ن میتونم تحمل کنم دل و روده یکیُ ببرم :|
ولی اصن از دهن چندشم نمیشه :^
انتخاب اولم دندون پزشکیه !
بعدش داروسازی ..
بعدش رادیولوژی اینا
بعد فیزیوتراپی
هیشکدوم نشد پرستاری :|
اینم نشد پشت کنکور
اخه از بچگی مشهدو دوس داشتم و الانم ی نذری دارم ک باس مشهد قبول بشم،خودم شمالیم بابا،
دندون تو اولویتم بود.ولی الان ن