03-06-2016، 22:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2016، 22:38، توسط Magical Girl.)
(03-06-2016، 22:34)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا حتمن مشهد ؟! اهل مشهدی ؟
(03-06-2016، 22:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2016، 22:30)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.البته ساعت مطالعه بالاهم مهم نی .
(03-06-2016، 22:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2016، 22:26)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امروز حالم بد بود :/ 6 ساعت ب زور خونده باشم !
۳۹روز دختر،ایشالله تو این ۳۹روز عالی کار میکنیم،
من ک از فردا نمیام فلش،نت اینا تعطیل و همینطور گوشی
ولی مفید خوندم !
چقد میخونی روزی ؟
عملا کشکی،نمیدونم،ساعتو نگاه نمیکنم چون عصبی میشم،ولی بد نی خوندنم،استرس نداشته باش بابا،رواله دخی
مهم همون بازدهه ! تو دو ساعت بخون ولی مفید بخون !
چ میخوای بخونی ؟
نمیدونم.من ک اول دندون مشهد میخواستم،بعد رسید ب پزشکی مشهد،الان ک شرایط سخت تره ب دارو مشهد هم راضیم،ولی اگه نشدم میمونم پشت کنکور،تو چی؟!
ازاد تهران قبول بشمم با سر میرم
من عمرن آزاد برم :|
من اصن پزشکی نمیخوام !
ن حوصلشو دارم اون همه سال درس بخونم ن اعصابشو دارم ن میتونم تحمل کنم دل و روده یکیُ ببرم :|
ولی اصن از دهن چندشم نمیشه :^
انتخاب اولم دندون پزشکیه !
بعدش داروسازی ..
بعدش رادیولوژی اینا
بعد فیزیوتراپی
هیشکدوم نشد پرستاری :|
اینم نشد پشت کنکور :|
(03-06-2016، 22:37)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2016، 22:34)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2016، 22:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-06-2016، 22:26)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دعا کن دعا
(03-06-2016، 22:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قبول ک اره ، ولی بهرحال استرس دارم :/
ی ماه مونده تقریبن
با این وضع تقریبن گفتنت ؛ مطمئن باش قبول میشیکمتر از تهران راضی نیسم خدایی :|
دعا میکنم .. حتماً قبول میشی(تهران) . اصلا نگران نباش
خو حالا ک داری دعا میکنی برا منم دعا کن پزشکی مشهد قبول بشم پیلیزززز.
ممنون
آغا صب کن بینم :V
مهرناز دعاهات چپکی قبول نمیشن ک ن ؟ :V