28-05-2016، 22:57
(28-05-2016، 22:54)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلاک کردم ؟! مگه داری اصن منو ؟ ایدی بده ببینم .. من کسیو بلاک نکردم تا حالا تو اینستا ! =))
(28-05-2016، 22:48)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.: ))))))))
(28-05-2016، 22:45)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هی میگفتم این علیرضا کیه سارا داره صداش میکنه D:
(28-05-2016، 22:42)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خسته نباشی...اینهمه منو سارا داره صدا میکنه علیرضا علیرضا نفهمیدی؟
(28-05-2016، 22:41)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.علیرضا ؟؟؟ تو wushu بودی ؟؟؟
: )))))))))))
اکانت قبلیم بگرد پیدا کن..اینکه یه سال خورده ای پیش ساختمش !
اکانت قبلیم wushu !
وقتی دارم این حرفو میزنم بعد اکانت تاریخش زیاد قدیمی نیست یعنی یه اکانت دیگه داشتم !
باورم نمیشه اینجایی :|
شاید منو یادت باشه .. شادی بودم .
عاره همونم !
شادی؟ همون شادی کوچولو؟
اره همونم .. البته الان دیگه کوچولو نیستم ^_^
4 سال گذشته ..
یادش بخیر .. وای خیلی خوشحالم اینجایی ! چه قدر دلم برای بچه های قدیم تنگیده بود ♡
به صورت مخفیانه یه سالو نیمه اینجا فعالیت میکنم..هیچکس غیر از یکی دو نفر نمیشناسه منو !
خوبی؟ .....
الان چندسالته ؟
اره 4 سال گذشت...: )) خداروشکر که گذشت...
مرسی....: )))
تو اینستاگرام چرا منو بلاک کردی عاخه ؟: )))
الان 15 سالمه .. واقعا شور که گذشت ! خیلی دوران بدی بود .. همش دعوا =/