اره راست میگی بعضیا رو مثل قمارباز سلطنتی و به یاد اور و کتاب خانواده گو رو یادم رفت .. ولی فاطی این لیست و نقدهای سریالارو از کجا کپی میکنی ؟ D:
هرجا هست خیلی کامله ..
بعضیایی که تو لیست بود رو یا قبلا دیدم یا دارم و قراره تابستون ببینم . ولی بین اینا باغ شکلاتی ، تیرانداز چوسان ، مدرسه موریم ، هنرمندان ، برگرد اجوشی ، صداتو میشنوم ، بوسه شیطنت امیز ، رویای بلند ، باغ مخفی ، پری دریایی ، ارانگ و دادرس ، منو هایدو جیکل ، عشق در دبیرستان ، مربای پرتغال ، عروس قرن و دادستان خون اشام توجهمو جلب کردن چون تعریفشونو زیاد شنیدم .. منتها من تا اخر عمرمم نمیتونم به همه ی اینا برسم :|
اخه دختر من بابامو چه طور راضی کنم ؟ دیدن همه ی اینا برای من کاری نداره ولی مشکل اجازه ست !
من همین الانشم شک دارم به نسل خورشید برسم !
مگر اینکه تو برام بخری بعد قرار جایی بزاریم بهم تحویل بدی منم تلاش کنم کسی بویی نبره که اینم امکان نداره چون من حواس پرتم و اخر لو میرم ._.
پس نتیجه میگیرم بایییی ! من به هیچی نمیرسم ._.
مگه اینجا گ.ا ئه ؟ -.-
هرجا هست خیلی کامله ..
بعضیایی که تو لیست بود رو یا قبلا دیدم یا دارم و قراره تابستون ببینم . ولی بین اینا باغ شکلاتی ، تیرانداز چوسان ، مدرسه موریم ، هنرمندان ، برگرد اجوشی ، صداتو میشنوم ، بوسه شیطنت امیز ، رویای بلند ، باغ مخفی ، پری دریایی ، ارانگ و دادرس ، منو هایدو جیکل ، عشق در دبیرستان ، مربای پرتغال ، عروس قرن و دادستان خون اشام توجهمو جلب کردن چون تعریفشونو زیاد شنیدم .. منتها من تا اخر عمرمم نمیتونم به همه ی اینا برسم :|
اخه دختر من بابامو چه طور راضی کنم ؟ دیدن همه ی اینا برای من کاری نداره ولی مشکل اجازه ست !
من همین الانشم شک دارم به نسل خورشید برسم !
مگر اینکه تو برام بخری بعد قرار جایی بزاریم بهم تحویل بدی منم تلاش کنم کسی بویی نبره که اینم امکان نداره چون من حواس پرتم و اخر لو میرم ._.
پس نتیجه میگیرم بایییی ! من به هیچی نمیرسم ._.
(27-05-2016، 22:18)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسپم :|
(27-05-2016، 22:12)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رویای بلند فصل دو جالب نیست . نخر !
فقط و فقط 1 ش وبس !
تینا^_^
دلم برات تنگ شده بود._.*
راستی اسم اولت اون موقع که نویسنده بودی چی بود؟
مگه اینجا گ.ا ئه ؟ -.-