امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

اره راست میگی بعضیا رو مثل قمارباز سلطنتی و به یاد اور و کتاب خانواده گو رو یادم رفت .. ولی فاطی این لیست و نقدهای سریالارو از کجا کپی میکنی ؟ D:
هرجا هست خیلی کامله ..
بعضیایی که تو لیست بود رو یا قبلا دیدم یا دارم و قراره تابستون ببینم . ولی بین اینا باغ شکلاتی ، تیرانداز چوسان ، مدرسه موریم ، هنرمندان ، برگرد اجوشی ، صداتو میشنوم ، بوسه شیطنت امیز ، رویای بلند ، باغ مخفی ، پری دریایی ، ارانگ و دادرس ، منو هایدو جیکل ، عشق در دبیرستان ، مربای پرتغال ، عروس قرن و دادستان خون اشام توجهمو جلب کردن چون تعریفشونو زیاد شنیدم .. منتها من تا اخر عمرمم نمیتونم به همه ی اینا برسم :|
اخه دختر من بابامو چه طور راضی کنم ؟ دیدن همه ی اینا برای من کاری نداره ولی مشکل اجازه ست !
من همین الانشم شک دارم به نسل خورشید برسم !
مگر اینکه تو برام بخری بعد قرار جایی بزاریم بهم تحویل بدی منم تلاش کنم کسی بویی نبره که اینم امکان نداره چون من حواس پرتم و اخر لو میرم ._.
پس نتیجه میگیرم بایییی ! من به هیچی نمیرسم ._.

(27-05-2016، 22:18)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 22:12)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رویای بلند فصل دو جالب نیست .  نخر ! 
فقط و فقط  1 ش وبس ! 

تینا^_^
دلم برات تنگ شده بود._.*
راستی اسم اولت اون موقع که نویسنده بودی چی بود؟
اسپم :|
مگه اینجا گ.ا ئه ؟ -.-
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط sober ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Apathetic - 27-05-2016، 22:19

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان