25-05-2016، 15:01
(25-05-2016، 12:46)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2016، 11:59)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ندیدم همون 6 فعلن ..
نسلو مگه ادامه ندادی ؟ :306:
اخه منظور من تعریف ثانیه به ثانیه ایه ! ما تو مدرسمون اینجوری تعریف میکنیم :Laie_23: کل زنگو میشینیم برای تعریف یه قسمت =))
ولی خیلی جالبه ..
لی جونگ سوک یه جورایی عموی شین هه به حساب میاد .. هع !
همو دوس دارن ؟ دوستم میگفت پسره از دختره بدش میاد .. شایدم دختره از پسره .. یادم رفته کدومو گفت !!
خب من دوسته اینطوری ندارم که ب حرفام گوش بده :| واسه همین نحوه تعریف کردن فیلمو بلد نیستم /:
آره عموش به حساب میاد .. گفتم که ، بابابزرگه اینو پیدا میکنه به عنوان پسر از دست رفتش اینو بزرگ میکنه . به شین هه هم میگه این عموته .
پسره بدش میاد :| بعضی جاهام دختره حرصی میشه ازش . یه جاش شین هه مسواک جونگ سوکو برداشت زد کف توالت بعد گذاشت تو ظرف مسواکا .. جونگ سوکم اومد مسواک بزنه شین هه عذاب وجدان گرفت مسواکشو گرفت و انداخت سطل آشغال ولی کلا پسره بدش میاد چون مادرش خبرنگار بوده و خانواده ی اینارو با خبرای دروغین از هم پاشونده ..
ولی کم کم خوشش میاد .
نقل قول: نظرت درباره اینکه خودت ببینی چیه گُلم؟! :|شرایطشو نداره اگه داشت ک از ما نمیخاست براش تعریف کنیم عزیزم D:
______
ولی شادی برو خدارو شکر کن ک موقع امتحانا سریال نمیبینی :| من موقعی که درس میخوندم همش قیافه ی یون شی میومد جلو چشمم -_- تو کف قسمت 7 ام !!
بنظر من قسمت7 قشنگ ترین و هیجانی ترین قسمتشه^____^ وای عالیه شی جین!
نقل قول: دختره و پسره درحال قرار گذاشتنن ک پسره مجبور ب جنگ با ی منطقه میشه.. اونجا زندانی و ناپدید میشه و همه فک میکنن ک مردهo_oواو من اینارو ندیدممممممم ! قسمته چندددددددد ؟؟؟ چقد جذااااااب داره میشه O_o
کانگ برا سالگرد پسره میره همون منطقه هه و پسررو درحال فرار از زندان میبینه._.
-________-
شاید باورت نشه ولی قسمت 15 ._.
قسمت 15 اتفاق میوفته قسمت 16 تمومه!
قضیه ب این حساسیو مهمیو هیجانیو ب یه قسمت نکشیده بستن!!!