25-05-2016، 12:14
(25-05-2016، 12:11)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ریاضی و فیزیکم
نقل قول: تقلب خیلی خوبه =))من فقط تو امتحانای میانترم اینا تقل میکنم :| اونم رو میز مینویسم بغل دستیم چیزی نمیرسونه کلا D: ولی ترم میترسم |: اخه امروز مراقبه خیلی پیر بود عینکشو نزده بود گفتم یه جاخالی جای دوری نمیره ک .. :| ولی خیلی زبل بود یکیو کشید بیرون از میز ورقشو گرفت |:منم دیگه قیدشو زدم |:
من البته تصمیم گرفتم واسه ترم تقلب نکنم .. راستش اعتماد به خودم بیشتر دارم تا دورووریام ._.
ولی قبلا با بغل دستیم همش تقلب میکردیم .. برامونم مهم نبود بفهمن یا نه چون خیلی پررو بودیم جواب میدادیم ((:
مثلا سره امتحان انگلیسی کاملا ضایع تقلب کردیم معلمه هم فهمید گفت داشتید تقلب میکردید مام خیلی شیک گفتیم بله !
ازمون 2 نمره کم کرد عوضی :/
اخه امتحانه خیلی سختو چرت بود .. واس همین در حقیقت مجبور ب تقلب شدیم .
نقل قول: نچ ما هفته اول امتحانامون جغیو دادیم<:اخه جغرافی سراسری بود بغیر از رشته های انسانی چون یه درس از ریاضی فیزیک و تجربی ــا بیشتر دارن :| شاید انسانی هستی ولی آخه انسانی که هندسه نداره |: رشتت چیه ؟ :| در هر حال بیخی :| مدرسه شما استثنا بوده ._. فقط ما بدبختیم .. از خط ب خط کتاب سوال داده بودن .. میگفتن اون یکی کلاسیا سوالارو خریده بودن -_- از کجا میشه سوال سراسری رو خرید اخه ؟ -_- لعنتیا -_-
نیدونم والا/: