یونا:
سریالهای یونا
۲۰۰۷ زمین بازیافته شین جو-یانگ
۲۰۰۸ ازدواج بدون توقف Bulgwang-dong's Seven Princesses Gang
۲۰۰۸ زن بی همتا آرایشی، پارک جونگ گوم می ای
۲۰۰۸ تو هستی سرنوشت من جانگ سای-بیوک
۲۰۰۹ مرد سیندرلایی سو یون-جین
۲۰۱۳ باران عشق کیم یون-هی/جونگها نا
۲۰۱۳ نخست وزیر و من نام دا-جونگ
۲۰۱۵ چون اون اولین باره ایم یونا
۲۰۱۶ خدای جنگ زائو یون ایکزیاهو کونگ یی
نام : 신데렐라맨 / Cinderella Man
ژانر : Romance
تعداد قسمت : 16
شبکه پخش : MBC
دوره پخش : 2009
خلاصه داستان
این داستان درباره ی یک مرد ثروتمند (لی جون هی) است که زندگی اش را با مرد دیگری که کاملا شبیه اش است، عوض می کند.او کاملا مثل آن مرد هست به جز یک مورد، و آن هم این است که مرد دوم (اوه دائه سان)، فقیر است.
سئو یئو جین دختری است که در یک مدرسه مد در پاریس تحصیل می کند، اما بعد از فوت پدرش زندگی اش به کلی تغییر می کند و به ناچار به کره بر می گردد....
باران عشق خلاصه ش هست._.
+
من دارم تو زیبایی رو می بینم در حال حاضر
باید تا هفته بعد تموم شه که برسم به درسام
سریال جذابیه اگه ندیدی ببین حتما(:
@Apathetic
بازی ش تو باران عشق فوق العاده بود و شخصیتش جذاب بود مخصوصا اینکه طرف مقابلش یا یونا هم عالی بود و در کل مکمل هم بودن
هرکسی نمی تونه نقش دوتا آدم متفاوت رو بازی کنه
مثلا یونا نقش دوتا دختر کاملا متفاوت رو بازی کرد که این واقعا خیلی هنره که یه جا خیلی آروم باشی و یه جا کاملا شیطون
یا سوکی هم یه عاشق خیلی رومانتیک و یه دوست که از حق خودش می گذره و یه جا خیلی مغرور و خودخواه
و خیلی طبیعی بازی می کردن
توی تو زیبایی انگار واقعا سوکی تعجب می کنه بعضی جاها یا بعضی جاها آدم حس می کنه چقدر این شخصیت مظلومه._.
و به نظرم سوکی خوشگل نیس ولی جذابه.-.
فکر کنم زیاد حرف زدم._.
سریالهای یونا
۲۰۰۷ زمین بازیافته شین جو-یانگ
۲۰۰۸ ازدواج بدون توقف Bulgwang-dong's Seven Princesses Gang
۲۰۰۸ زن بی همتا آرایشی، پارک جونگ گوم می ای
۲۰۰۸ تو هستی سرنوشت من جانگ سای-بیوک
۲۰۰۹ مرد سیندرلایی سو یون-جین
۲۰۱۳ باران عشق کیم یون-هی/جونگها نا
۲۰۱۳ نخست وزیر و من نام دا-جونگ
۲۰۱۵ چون اون اولین باره ایم یونا
۲۰۱۶ خدای جنگ زائو یون ایکزیاهو کونگ یی
نام : 신데렐라맨 / Cinderella Man
ژانر : Romance
تعداد قسمت : 16
شبکه پخش : MBC
دوره پخش : 2009
خلاصه داستان
این داستان درباره ی یک مرد ثروتمند (لی جون هی) است که زندگی اش را با مرد دیگری که کاملا شبیه اش است، عوض می کند.او کاملا مثل آن مرد هست به جز یک مورد، و آن هم این است که مرد دوم (اوه دائه سان)، فقیر است.
سئو یئو جین دختری است که در یک مدرسه مد در پاریس تحصیل می کند، اما بعد از فوت پدرش زندگی اش به کلی تغییر می کند و به ناچار به کره بر می گردد....
باران عشق خلاصه ش هست._.
+
من دارم تو زیبایی رو می بینم در حال حاضر
باید تا هفته بعد تموم شه که برسم به درسام
سریال جذابیه اگه ندیدی ببین حتما(:
@Apathetic
(24-05-2016، 9:24)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشه گفت سوکی بده؟._.
سوکی فوق العاده ست ..
بازیش تو Jackpot که اصلا حرفی برای گفتن نمیزاره !
از بازی خوبش در نقش ده گیل گرفته تا به دندون زدن یه مار واقعی !
از فیلماش مری من با من ازدواج کن ، تو زیبایی و هونگ گیل دونگ ( قهرمان ) رو دوست دارم . قمارباز هم که منتظرم بیاد بخرمش ^.^
تو کره رقیب سرسخت لی مینهو جانگ گیون سوکه ! چون هردوخیلی مشهور و پر طرفدارن ..
راستی فاطمه .. تو الان داری چی میبینی ؟
ریحانه و تینا که نسل خورشید ، من که هیچی ، تو چی ؟!
=))
بازی ش تو باران عشق فوق العاده بود و شخصیتش جذاب بود مخصوصا اینکه طرف مقابلش یا یونا هم عالی بود و در کل مکمل هم بودن
هرکسی نمی تونه نقش دوتا آدم متفاوت رو بازی کنه
مثلا یونا نقش دوتا دختر کاملا متفاوت رو بازی کرد که این واقعا خیلی هنره که یه جا خیلی آروم باشی و یه جا کاملا شیطون
یا سوکی هم یه عاشق خیلی رومانتیک و یه دوست که از حق خودش می گذره و یه جا خیلی مغرور و خودخواه
و خیلی طبیعی بازی می کردن
توی تو زیبایی انگار واقعا سوکی تعجب می کنه بعضی جاها یا بعضی جاها آدم حس می کنه چقدر این شخصیت مظلومه._.
و به نظرم سوکی خوشگل نیس ولی جذابه.-.
فکر کنم زیاد حرف زدم._.