(21-05-2016، 15:44)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک سوال چرا انقد با جذابیت و شور و هیجان راجب فیلم های کره ای بحث میکنید ؟ |:
بنظر من فیلماشون خیلی ضعیفه |:
به به ببین کی اینجاست(:
سریالا ی کره ایخیلی به فرهنگ ما نزدیکن و من به شخصه راحت تر باهاشون ارتباط برقرار می کنم اما در هرحال تو بعضی جاها ضعیفن مثل فیلمای آمریکایی نیسن که توجه تو تو دقایق اول جلب کنه اینو قبول دارم و شاید چند قسمت طول بکشه تا با شخصیت ارتباط برقرار کنی(:
(22-05-2016، 13:30)_wιɴɴer_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اجازه هس؟._.
خب اگه من بخوام الان وارد حيطه فيلم كره اي بشم
پيشنهادتون ب عنوان اولين فيلم چيه؟!
البته جنگي و قديمي و تخيلي و ترسناك نباشه please!
تو مايه هاي كمدي& عشقولانه ._.
من اولین سریالی که خارج از تلویزیون دیدم وارثان بود و منو جذب کرد ولی بستگی به خودت داره بخوای فن باشی یا نه
اگه بخوای فن شی یه مقوله جداست ولی اگه برای سرگرمی باشه خوبه
سریال باران عشق خوب بود ولی دیگه خیلی عاشقانه و کشش داستان خسته کننده س و خیلی آرومه ولی بخاطر فضای داستان و بازیگرای اصلی خیلی مورد توجه بوده ولی برای شروع پیشنهاد نمی کنم
اگه وارثان رو دیدی پسران برتر از گل برات تکراری میشه و جذبت نمی کنه ولی وارثان قوی تر بود به نظرم...
سریال دیگه ای که خیلی تعریفشو شنیدم کافه پرنس بود ولی خب خیلی رمانتیکه
سریال شکارچی شهر و به یادآور هم محور جذابی داشت ولی باغ مخفی منو جذب نکرد با بازیگراش نتونستم ارتباط برقرار کنم و این برای من به شخصه خیلی مهمه
موقع دانلود یا خریدن حتما پیش زمینه ای از سریال داشته باش که پشیمون نشی
و حتما حتما نظراتو بخون(:
بخاطر اینکه دیروز نبودم شرمنده
اینم پارک شین هه:
سریال کره ای پینوکیو
زیرنوبس فارسی: دارد
ژانر: ملودارم
تعداد قسمت: 20
شبکه پخش: SBS
شروع پخش: 12 نوامبر 2014
روزهای پخش: چهارشنبه و پنج شنبه ها
بازیگران : پارک شین ها - لی جونگ سوک
خلاصه داستان: این سریال درباره ی خبرنگارهای یه شبکه ی خبریه که در جستجوی حقیقتن: لی جونگ سوک خبرنگار جوانیه که تازه یه سال از شروع کارش میگذره، پسرِ خوش تیپ و قدبلندی که با ظاهر شلخته و آشفته ای که داره هیچکس بهش توجه نمیکنه ولی باهوش و با استعداده و حافظه ی فوق العاده قوی ای هم داره. پارک شین هه قهرمان سریاله که از یه نوع بیماری روانی به اسم پینوکیو رنج میبره، که باعث میشه هر وقت دروغ میگه ناخودآگاه سک..سکه اش بگیره این ها بنابر دلایلِ نامشخص و پیچیده ای به خاطر این بیماریش تصمیم گرفته خبرنگار بشه، احتمالاً به خاطر اینکه انقدر ایده آل گراست که فکر میکنه در این شغل هیچوقت لازم نیست دروغ بگه. کیم یونگ کوانگ نقش وارث جوانی رو بازی میکنه که با ظاهر خوشایند و جذابش و به عنوان کسی که هیچوقت مجبور نبوده مثل یه آدم عادی زندگی کنه، یک سال رو در یک مجله ی مد کار کرده ولی حالا به این شبکه ی خبری پیوسته تا شانسش رو در این شغل امتحان کنه. برعکس قهرمان داستانِ ما، بوم جو از اون آدم های شیک پوش و خوش قیافه ایه که هر جا میره توجه همه رو به خودش جلب میکنه. و در آخر هم لی یو بی که قبلاً در دوران مدرسه و دانشگاهش یه طرفدارِ دو آتیشه و تمام عیار بوده که عادت داشته همه چیز رو در مورد شخصیت مورد علاقه اش بفهمه. و حالا در شغل خبرنگاری سعی داره از توانایی های طرفدارگونه اش استفاده کنه. هه سونگ به نظر کمرو و خجالتیه اما در حقیقت خیلی لجوج و سرسخته که کاملاً با شخصیت طرفدارِ متعصبش جور درمیاد
خلاصه داستان سریال تو زیبایی :
ته کیونگ (جانگ جئون سوک) به همراه کانگ ان یو و شین یو گروهی معروف به نام انجل هستند که طرفداران زیادی در کره دارند این گروه قصد دارند به تازگی یک عضو جدید به گروه خودشان اضافه کنند .اما این عضو تازه که نام وی گومی نام ، می باشد برای عمل زیبایی پشت پلک خود را به پزشک جراح زیبایی می سپارد و پزشک ناشی هم طوری عمل می کند که پوست پشت پلک کم آمده و گومی نام نمیتواند حتی موقع خواب چشمان خود را ببندد و مجبور می شود که خواهرش رو که راهبه ی کلیسا هست رو به جای خودش بفرسته .
گو می نام و گی می نیو دو قلو هستند و هر دو بسیار بهم شبیه هستند .
حالا شما در نظر بگیرید یک راهبه که تا الان به چه شکل زندگی می کرده ناگهان تصمیم بگیره بجای برادرش در یک گروه پاپ کره ای در حالی که همه فکر میکنند اون یک مرد ِ یک ماه دووم بیاره .
این نقش رو خانم پارک شین های با هنرمندی هر چه تمام تر انجام میده. به دلیل مشکلی که
برای گو می نام بوجود میاد گو می نیو خودشو جای یک پسر و جای برادرش جا میزنه تا زحمات
برادرش هدر نره اون باید یک ماه نقش یک مرد رو بازی کنه و در گروه خوانندگی جدید بخونه.
بازیگران سریال کره ای تو زیبایی :
Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung
Kang Soo Han as young Tae Kyung
Park Shin Hye as Go Mi Nam / Go Mi Nyu
Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy
Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo
عنوان: درخت بهشتی / Tree of Heaven
عنوان کره ای: 천국의 나무
ژانر: عاشقانه
کارگردان: Jang-su Lee
نویسنده: Moon Hee-Jung, Nam-hee Kim
شبکه پخش: SBS / Fuji TV
تعداد قسمت ها: ۱۰
تاریخ شروع پخش: ۸ فوریه ۲۰۰۶
خلاصه داستان :
مادر هانا که همسرش مرده با یه مرد دیگه ازدواج میکنه و با شوهر جدیدش و پسر اون به اسم “یون سو” برمیگردن ژاپن پیش هانا. یون سو از وقتی در بچگی مادرشو از دست داده، شخصی گوشه گیر و افسرده شده، خیلی هم مغروره. تا جایی که وقتی میرسن پیش هانا، یون سو با هانا اصلا حرف نمیزنه. پدر و مادرشون میخوان برن ماه عسل، واسه همین مسافرخونه ای که دارن رو به همراه هانا و یون سو به عمه ی هانا میسپرن. هانا هم همش سعی میکنه با یون سو که به اصطلاح برادرشه صمیمی بشه و دلشو به دست بیاره (در واقع اصلا نسبت خونی با هم ندارن) خلاصه بعد مدتی، کم کم صمیمی میشن. بی خبر از اینکه یون سو عاشق هانا شده، ولی هانا به خاطر اینکه فکر میکنه خواهر و برادرن، جلوی عشق خودشو میگیره، هر چند اونم خیلی دوستش داره...
+
وارثان و گل پسر همسایه در صفحه قبل هست._.
و من خلاصه فیلم یا سریال رگ و ریشه دل هم پیدا نکردم
بعدی هم انتخاب شادیه(:
@Apathetic