22-05-2016، 16:41
(22-05-2016، 14:26)..smart.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2016، 13:08)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2016، 12:13)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2016، 11:24)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-05-2016، 9:33)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ریحـآنه :*
سلـام عخشمـ ..
هولوی من!
چطوری؟!
خـوبـم عیـزم :*
ت چـطوری ؟
دلـم بـرات تنـگ شـدع بـود ._.!
مرسی هُلو
حق داری عجقم._.!
خو دیر ب دیر میای(:
+ من قانع شدم!
میخوای دنیارو استوپ کنم فیلماتو ببینی شآدی._.
سی دی ها هیچی اگ شانس من بود همین تابستون امام زمان ظهور میکرد قیامت میشد کره زمینم کلا منفجر!
هیچی دیگه من میمونم و عقده هام^^
# یِ فُرْصَت خوب فعلا قصد اومدن نداره ؛ تلاش نکُن #
:|
خواهرم درباره امام زمان باید عرض کنم:
امام زمان قرار نیست با امدنش دنیا نابود شه بلکه میخواد به خونریزی همیشگی پایان بده .. ماهمینطوری باقی میمونیم و کسانی مثل آمریکا،عربستان صعودی ک بسیار خونریز هستند از بین میرن..
و باید عرض کنم پس از امام زمان چندین سال بعد قیامت میشه ..
امیر :v
زرشک:|