20-05-2016، 18:56
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-05-2016، 18:58، توسط Dead Silence.)
نقل قول: و تینا من یه سوال راجع به پزشک غریبه دارم ..بله واس پزشکه غریبس !
من یه میکس دیدم که لی جونگ سوک روی پلی ایستاده و یه دختره آویزونه و جونگ سوک دستشو گرفته ولی میفته .
این میکس مربوط به پزشک غریبه ست آیا ؟ و اگه آره ، چرا ؟ قضیه چیه ؟
همین دختره که میگی ( جین سه یان ) پدرش سیاسی بوده و به خاطر اون هردوشونو میگیرن و میبرن تو بیمارستان ارتش کره شمالی ( اینا تو کره شمالین ) جونگ سوک هم اونجا پزشکه به همراه پدرش . به اجبار اونجا کار میکنن ..
جزئیاتش دقیق یادم نیست ولی اینا تو کره جنوبی همو میبینن و یکی از سربازای اون ارتش کره شمالی این دوتارو رو پل میبینه ، بعد اسلحه میکشه رو این دوتا دختره رو میزنه دختره هم از پل میوفته ،پسره دستشو گرفته ولی دختره میگه ولم کن سرنوشت ما این بود .. جونگ سوکم ولش میکنه ..
سالهای بعد یه ویدیو به دستش میرسه که جین سه یان تو زندان زندانیه ..
بعد میفهمه که زندس !! جونگ سوکم پزشکی رو یه مدت میذاره کنار و از این بطری آبا برا بیمارستان و .. میبره .. تو یه بیمارستان دکتری رو میبینه که شبیه جین سه یانه ! بعد ها میفهمه خودشه و وارد اون بیمارستان میشن و باهم عمل جراحی انجام میدن و یکی از دخترا عاشق جونگ سوک میشه که دوسته جین سه یانه و ..
داستانش خیلی قشنگه ! بعد جالبیش اینجاست همون از پل افتادن تو قسمت آخر هم اتفاق میوفته ولی جونگ سوک میگه دیگه ولت نمیکنم و نمیذارم بیوفتی ..
نقل قول: تینا من مطمعنم 16 تاس!منم مربارو ندیدم ! از قسمت 5 تا 10 ندیدم : )
و اینکه من مربا رو نصفه ول کردم از سبکش خوشم نیومد...خورشیدم ک 4 تای اولو دیدم بعد مامانو ک تموم کردم ادامش دادم!
در نتیجه نسل خورشید تموم شه من دوباره در بی فیلمی ب سر میبرم . خواستم یکم پیش بین باشم•_•!!!
بشین درس بخون ._.