17-05-2016، 15:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-05-2016، 15:36، توسط Magical Girl.)
(17-05-2016، 15:31)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|
هعی :|
هوعی :|
(17-05-2016، 15:35)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه اصن خیلی چرت و پرته ..
(17-05-2016، 15:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدیرامون خسته ن !! ( خودمو هم شامل میشم آ . )
(17-05-2016، 15:29)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.Te amo shadi ^___^
(17-05-2016، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2016، 15:24)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.و اینکه درکشون نمیکنم :/
به نظر من آدما از اولشم عجیبن =|
شاید بعضیا عجیب تر هم بشن ..
میگم سارا این کتاب بیشعوری داره کم کم به من میفهمونه چه قدر بیشعورم ._. البته از اون دست بیشعورهایی که قربانی بیشعوری های بزرگتر میشن .. یه اسم خاصی داشت چی بود ؟؟ :|
به هرحال عجیب رفتم تو فکر :|
شاید ما بتونیم با ادم فضاییا بهتر از ادمای روی زمین ارتباط برقرار کنیم نظرت چیه ؟ :|
اسمش ؟ :|
از بیشعوری تا بیشعوری ؟ :V
منم بیشعورم :/
همه یکم بیشعورن در واقع :|
خوبه وخ میکنی موقه امتحانا کتاب متفرقه بخونی آ ..
من ی کتاب بگیرم دسم باید تا تهشو تموم کنم ! نمیتونم وسط ولش کنم برم سراغ درس مثلا :|
خخخخ D:
حتما موقع امتحانا یه کتاب متفرقه بخون ..
چون فیلم و سریال که موقع امتحانا فقط وضعیتو بدتر میکنه .. ولی رمان عالیه .
یه چی حتما بخون !
خیلی حالیمه مثلا D:
ناموسن اینارو چرا نمیبندن ؟ :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=83058&pid=3197662#pid3197662
سارا دلم بریکینگ بد میخواد !! بابام ازم گرفتش ._.
وا :|
برا چ ؟