امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

چه سریالای باحالی !
منتها اینا رو تو هیچ فروشگاهی ( چه اینترنتی چه واقعی ) نمیشه پیدا کرد ! منم که اصولا با دانلود مشکل دارم پس ارزو به دل به دیدن اینا میمونم ._.
فقط یکم کم نقد میکنید بچه ها ! اگه شمام این سریالارو دیدید پس نظرتونو بگید و نقد طولانی کنید مثل نقدای من !
آدم حال کنه D:
تا میام گرم شم میبینم تموم شد ._.
خب من یه نقد اینبار راجع به شخصیتای جومونگ بکنم ..
____
جومونگ :
جومونگ از اول هم در عین دست پا چلفتی ، شجاع بود . یه تفاوتی با بقیه داشت ! کاملا پتانسیل تبدیل شدن به یه جنگاور در وجودش دیده میشد . جومونگ به تنهایی کامل نشد ؛ در این راه مادرش و همسراش ( هم سویا هم سوسانو ) ، امپراطور ، بانو یومیول و برادران قصم خوردش خیلی کمکش کردن . جومونگ اوایل خیلی خشن بود !! و حتی کساییکه تسلیم میشدنو میکشت ولی به مرور رئوف شد . اشکال جومونگ این بودکه کم به خونوادش اهمیت داد . حتی کمتر از هموسو !
جومونگ یه کاراکتر فوق العاده دوس داشتنیه . کسی که با پیروزی هاش شاد و با شکستاش ناراحت میشیم . کسی که اهدافش انگار اهداف خوده ماست ! شاید کم بشه کسی مثل جومونگو در دنیای امروزی دید ..

سوسانو :
سوسانو یه شیرزنه ^^ سوسانو هنر های رزمی ، تجارت و ریاست رو از اول بلد بود . سوسانو کاملا یه جفت خوب برای جومونگ و حتی تسو به شمار میاد . اتفاقا من از رابطه ی سوسانو و تسو خوشم میاد اگه شکل میگرفت (!!)
سوسانو در بدترین شرایط امیدشو از دست نمیداد . سوسانو خلاصه کیمیای دوران خودش بود D:

هموسو :
من چه بگم از این بشر ؟؟ فوق العاده بود !! یه مرد واقعی . هموسو خیلی از جومونگ مرد تر و شجاع تر بود منتها جومونگ روشن فکر تر بود و یاران بیشتری داشت . هموسو رئوف و مهربون بود و بخاطر دلسوزی هاش بدبخت شد . هموسو و یوها خیلی بهم میان ! رابطه و دوستی هموسو و گواموا خیلی قشنگ بود . حیف که با مفقود شدن هموسو تموم شد !
هموسو واقعا مرد کاملی بود . یه جنگاور شجاع و قوی ! حیف شد که مرد ..

بانوی اول (مامان تسو) :
راجع به این شخصیت هم دوس دارم صحبت کنم. وان هو ، یه زن بدجنس نبود از اولش . وان هو امپراطورو دوس داشت ، زندگیشو دوس داشت ، بچه هاشو دوس داشت ، ولی از شانسش گواموا دوسش نداشت . خب دوس داشتن زوری نی که ! به هرحال امپراطورم یوها رو دوس داشت . وان هو در حقش بدی و کوتاهی شد و عامل مشکلاتش ورود یوها به قصر بود برای همین بد شد ، برای همین بدجنس و کینه ای شد . وان هو زن بدی نیست ! فقط روزگار خرابش کرد .. شاید تقصیر امپراطور بود ، شایدم نه :|

امپراطور گواموا :
امپراطور درست مثل هموسو خیلی مرد بود ، ولی زمونه نامردش کرد . انقدر وزیر اعظم و تسو راجع به جومونگ بهش بد گفتن که عوض شد . امپراطور کسی بود که هموسو رو حتی بیشتر از دختر رویاهاش یوها دوس داشت و حاضر بود براش بمیره . سالها رفتارش با جومونگ بهتر از تسو و یونگ پو بود . و همین بی توجهی هاش به زن و بچه ی اصلی خودش زندگیشو خراب کرد . بنظرم امپراطور مرد خوبی بود ولی اراده ی ضعیفی داشت و سعی کرد که قوی بشه ولی نشد . بزرگترین اشتباهش بی اعتمادیش نسبت به جومونگ بود . البته جومونگ هم کمی بد کرد که بویو و قصر رو با اون همه امکانات و مهربونی از سوی امپراطور ترک کرد . این عوض تشکرش بود ؟!؟!

تسو :
تسو حریص و خودخواهه ولی باهوش و شجاع هم هست . تسو به جومونگ حسادت میکرد به این دلیل که در معرض توجه بود همیشه ؛ حتی زمانیکه خیلی سطحش از تسو پایین تر بود . تسو مردی فرصت طلب بود که به پدرش هم رحم نکرد . ولی تسو بنظرم مهربونی هایی در اعماق وجودش داشت که هیچوقت کشف نشد D: شاید اگه با کسی که دوسش داشت ازدواج میکرد عشق کمکش میکرد یه ادم دیگه ای بشه . (حالا منظورم سوسانو نیستا فقط)
و اینکه لامصب چه قدر عمر کرد '_' نوه ی جومونگ کشتش ! چون تسو و جومونگ سن هاشون نزدیکه میشه گفت نوه ی خودش ! اخه ادم انقدر خوش عمر ؟ ( حال میکنید کلمه ساختم ؟ )
شخصیت تسو در جومونگ1 بهتر از جومونگ2 بود به نظرم . ماجراهای تسو و جومونگ کمی شبیه تام و جری بودن ، نه ؟ ^_^

خب دیگه اینم از نقد جومونگ من ! تموم شد حرفای من . کسی حرفی داره بزنه !
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Apathetic - 22-04-2016، 23:10

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان