20-04-2016، 16:25
مواد لازم
- سفیده تخم مرغ کمی زده شده 1 عدد
- گردو پودر شده 60 گرم
- پودر نارگیل 45 گرم
- شکلات شیری خرد شده 60 گرم
- شیر 2 قاشق سوپخوری
- عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- خمیر فیلو 6 ورق ( چهارگوشی حدود 30 در 50 سانتی متر)
- کره ذوب شده 60 گرم
- نارگیل 20 گرم
- گردو خرد شده 30 گرم
- شکر 90 گرم
- آب 60 میلی لیتر
- عسل 2 قاشق سوپخوری
دستورالعمل ها
- جهت تُست کردن نارگیل و گردو خرد شده برای روی اشترودل، آنها را روی یک سینی فر مجزا پخش کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 10 دقیقه برشته کنید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کنید.
- دمای فر را تا 190 درجه بالا ببرید.
- برای تهیه اشترودل، در یک کاسه سفیده تخم مرغ، پودرگردو، نارگیل، شکلات، شکر، شیر و وانیل را مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. خمیر فیلو را باز کنید یک ورق را بردارید. (بقیه خمیر ها را با کیسه فریزر بپوشانید تا خشک نشوند).
- ورق خمیر را روی یک سینی فر بزرگ و چرب شده قرار دهید. با برس کمی کره ی آب شده را به آن بمالید. لایه ی دیگری روی آن قرار دهید و مجددا با برس روی آن کره بمالید. این کار با با بقیه ی لایه ها تکرار کنید و هر دفعه کره بمالید. لبه های آن را به شکل یکدست ببرید.
- از سمت طولی از هر دو طرف، با قیچی از لبه به سوی مرکز برش های 12 سانتی ایجاد کنید، برش ها 5/2 سانت با هم فاصله داشته باشند. مواد تهیه شده برای داخل آن را به شکل طولی درون آن بریزید. از یک انتها شروع کنید و نوارهای فیلو را به سوی مرکز با زاویه ای که روی مواد را بپوشاند تا بزنید. انتهای آنها را زیر هم قرار دهید. روی آن را مجددا با برس کره بمالید. آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شود.
- برای روی اشترودل شکر، آب و عسل را مخلوط کنید. آن را جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید. اشترودل را روی صفحه فلزی روی یک سینی منتقل کنید. به آرامی مخلوط شکر را روی آن بریزید و بگذارید تا خیس بخورد و به خورد آن رود. روی اشترودل را با نارگیل و گردو تزئین کنید. اجازه دهید سرد شود و سپس سرو کنید.
- برای: 12 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : تخم مرغ, خمیر فیلو, شکر, شکلات, شیر, عسل, کره, نارگیل, وانیل
- برای: 12 نفر