نظرسنجی: چرا محجبه هستین
این نظرسنجی بسته شده است.
چون مجبورم کردن
10.53%
2 10.53%
خودم دوس داشتم و هیچ اجباری نبوده
42.11%
8 42.11%
بخاطر حرف مردم
5.26%
1 5.26%
محجبه نیستم
42.11%
8 42.11%
در کل 19 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده

(15-04-2016، 21:31)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2016، 17:38)مهرسا{شیطون} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2016، 7:49)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2016، 7:38)مهرسا{شیطون} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2016، 1:43)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مثلا بگیم گلم سنبلم تایپیکتون تکراریه و تو مذهبی با عرض معذرت چندتا تایپیک مثل این هستن 
لحنمون خوبه ؟ :|
بر نمیخوره بتون؟ :| ..

جدا ع اینا .. بنظرم حجاب ی چیزیه زن رو محدود میکنه ! حالا هرچقدم ک خوبی داشته باشه ع نظر شما .. شاید اگه اجباری نبود انقد همه از حجاب بدشون نمیومد .. 

بهتر نیست وقتی خودمون نمیتونیم حجاب کنیم به اعتقادات دیگران توهین نکنیم؟ Huh
جدا از اینا به نظر من اگه مثل کسایی که حجاب میکنند بدون ترس از اینکه بهشون بگند امل یا .... و حجاب رو بیکلاسی یا محدودیت نمیدونند بودن لیاقت میخواد که ما نداریم Exclamation  Exclamation

من ب اعتقادات کسی توهین نکردم ! میدونی مشکل آدمای معتقد و محجبه مث شما اینه ک هر حرفی نسبت اعتقاداتشونو ب عنوان توهین میگیرن ..
حجاب باید اختیاری باشه .. اختیاری ک باشه هم شما میتونی چادرتو سرت کنی هم اون دختری ک حجاب و دوس نداره میتونه موهاشو بیرون بزاره ..
آدم انقد شعور داره ک بدونه چ نوع پوششی مناسبه (:

من نه زیاد معتقدم نه باحجابم یکیم مثل خودت اما اعتقادم اینه که اونی که چادر سر میکنه خیلی ارزش داره البته نه اونایی که چادر سر میکنند و هزار تا کار زشت دیگه انجام میدند منظورم اونهایی هستند که واقعا مومنند و بهتره نخوایم توهین کنیم بهشون اگه دوباره گزاشتند خب چه اشکالی داره ؟ Huh در ضمن شاید بخاطر این هر حرفی رو توهین حساب میکنند که الان همه در حال توهین کردند به اینجور دخترا هستند. Heart

شما ع درون آدما خبر نداری .. هر کسی میتونه ی آدم محجبه و خوب ب نظر بیاد ولی کارای نچندان خوبی بکنه .. 
خب خانومی ک مث منی من الان دقیقا چ توهینی کردم ک هی زرت و زرت میگی نباید توهین کرد |: ..
این دخترا بهتره ی خورده گیراییشونو ببرن بالا و بفهمن هر حرفی توهین نیست (:
??

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - مهرسا{شیطون} - 16-04-2016، 11:56

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان