نظرسنجی: چرا محجبه هستین
این نظرسنجی بسته شده است.
چون مجبورم کردن
10.53%
2 10.53%
خودم دوس داشتم و هیچ اجباری نبوده
42.11%
8 42.11%
بخاطر حرف مردم
5.26%
1 5.26%
محجبه نیستم
42.11%
8 42.11%
در کل 19 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده

(13-04-2016، 21:15)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزندت نیستم داداش ولی من چک نکردم فقط یکی درباره حجاب رو چک کردم ک نظرسنجی نداشت اگه میشه الکی اسپم ندین و حجم اینجارو بخاطر چیزای بی مورد پر کردین

ممنون اجی

داداش؟؟؟ بله بله

بفرما

نظر سنجیش اینقدر مهمه؟؟؟؟ :|

نمونه بارز

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=67088

اینم همش

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.google.com/search?q=%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8&action=do_search&sitesearch=http%3A%2F%2Fwww.flashkhor.com%2Fforum&gws_rd=ssl#q=%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8+site:http://www.flashkhor.com/forum&start=0

(13-04-2016، 23:29)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2016، 19:26)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2016، 19:23)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2016، 19:19)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تایپکیه؟؟؟؟؟ هدفش چیه دقیقا؟؟؟؟؟؟ حجاب چیه؟؟؟؟ چرا اسلام؟؟؟؟؟ از این تایپکا تو مذهبی فراوونه :/

حجابتون هم چجوریه میره نظر سنجی :|

بسی چرت بود با عرض معذرت :|

ببخشید توهین نکنید میخوام اینجا بحثبشه درباره حجاب
تو حرفای من توهینی حس کردید عایا؟؟؟؟؟؟؟ :|

وقتی که هست چرا دوباره؟؟؟؟!

لحن کلامتون بده

لحن به توهین مربوطه عایا؟؟؟

به شما چی؟؟؟

(14-04-2016، 15:04)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2016، 14:43)khadem.alshohada نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر يه گوهري داره به اسم جمالات

اگه شما براي خودتون ارزش قائل بشيد هيچوقت اين گوهر رو در اختيار افراد بي ارزشي كه تنها به فكر ارضاي شهوت خودشون هستن قرار نميديد

بي حجابي در درجه هايي كمتر از خود فروشي نيست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تاكيد ميكنم در درجه هاي پايين تر

يه دختر با بي حجابي داره خودشو به راحتي به ديگران عرضه ميكنه يه فاحشه هم داره زيبايي خودشو عرضه ميكنه

پس حجاب يه عمل زوركي نيست يا محدود كننده بلكه براي حفظ شخصيت خودشه

(((چرا خدا تو قران تاكيد بر پوشش زن ميكنه؟چون خدا از بي حجابي ضرر ميبينه؟)))

حديث قدسي هست كه خدا ميفرمايند

اگر تمام خلق عبادت من رو كنن ذره اي به قدرت من اضافه نميشه
اگر تمام خلق كفر من رو كنن و دستوراتم سرپيچي كنن ذره از قدرت من كم نميشه

اين يني اينكه هر عملي هر عبادتي هر واجبي هر مستحبي كه ما انجام ميديم براي خودمونه چون ما نيازمنديم و خدا احتياجي به اعمال ما نداره

پس اگه در قران و روايات دستور خدا مبني بر حفظ عفاف و حجاب براي خودمونه نه براي خدا

و اين رو هم ياد اوري كنم در حكمت خدا هيچ شكي نبايد باشه

ما جاهليم و خدا عالم

ابليس هم مثل  بعضي از ما ها كه براي خدا دليل مياريم براي خدا دليل اورد و گفت كه خدا من از برترين عنصر يني اتش ساخته شدم ولي اين از گل بد بو من سجده نميكنم
اين يني شك در حكمت و علم خدا

پس نيايم دليل بر بي حجابيمون بياريم چون حفظ حجاب دستور خداست

0وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ وَ يَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَ لا يُبْدينَ زينَتَهُنَّ إِلاَّ ما ظَهَرَ مِنْها وَ لْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلي‏ جُيُوبِهِنَّ وَ لا يُبْدينَ زينَتَهُنَّ إِلاَّ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبائِهِنَّ أَوْ آباءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنائِهِنَّ أَوْ أَبْناءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَني‏ إِخْوانِهِنَّ أَوْ بَني‏ أَخَواتِهِنَّ أَوْ نِسائِهِنَّ أَوْ ما مَلَکَتْ أَيْمانُهُنَّ أَوِ التَّابِعينَ غَيْرِ أُولِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلي‏ عَوْراتِ النِّساءِ وَ لا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ ما يُخْفينَ مِنْ زينَتِهِنَّ وَ تُوبُوا إِلَي اللَّهِ جَميعاً أَيُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ

و به زنان مؤمن نیز بگو چشمان خود را از شرمگاه هاى دیگران فروبندند و شرمگاه هاى خود را نیز از دید دیگران بپوشانند و زیبایى هایشان را جز آنچه خود نمایان است آشکار نسازند و اطراف مقنعه خود را بر سینه خویش بیندازند تا سینه شان را بپوشاند اگر به آنان بگویى قطعاً چنین خواهند کرد. و زیبایى هاى خود را آشکار نسازند جز براى شوهرانشان یا پدرانشان یا پدران شوهرانشان یا پسرانشان یا پسران شوهرانشان یا برادرانشان یا پسران برادرانشان یا پسران خواهرانشان یا زنان همکیش خود یا بردگانى که مالک
خیلی ممنون برای این مطلب
اگه میشه الکی اسپم ندین و حجم اینجارو بخاطر چیزای بی مورد پر کردین Smile
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 14-04-2016، 15:18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان