نظرسنجی: چرا محجبه هستین
این نظرسنجی بسته شده است.
چون مجبورم کردن
10.53%
2 10.53%
خودم دوس داشتم و هیچ اجباری نبوده
42.11%
8 42.11%
بخاطر حرف مردم
5.26%
1 5.26%
محجبه نیستم
42.11%
8 42.11%
در کل 19 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده

در بخش مذهبی بحث های زیادی در رابطه با اینکه پوشش ذکر شده در قرآن چادر نیست انجام شده، پیشنهاد میکنم مطالعه بفرمایید:-)
درباره ی دین، به این نتیجه رسیدم که اسلام میتونه برای من خوب و کامل باشه و پذیرش کامل بودن و انجامش بستگی به فرد داره اینکه از طریق راهکار هایی که پیشنهاد داده میتونه به خدا و حقیقت برسه یا نه،من خودم حس میکنم از طریق اسلام میتونم به خدا برسم....
درباره ی حجاب نظرم اینه که در ایران بخش زیادی از افرادی که طبق اسلام حجاب دارن و یا ندارن هر دو گروه هنوز علت این عملشون رو نمیدونن و هنگام پرسش با تعابیر احساسی رو به رو میشی،مثلا،چرا چادر سرته؟؟؟حجاب حضرت زهراااااست(که البته مشخص شده که حجاب ایشون چادر نبوده)یا مثلا،چرا حجاب نداری؟؟مگه من املم یا تصور اینه که اینطور خیلی فرد شیک وروشنفکری هست!
هر دو اینها از نظرم ناشی از اجبار حجابه که موجب این شده افراد هر دو گروه به درکی از اون مسئله نرسن و عده ای متعصبانه با حجاب(منظور پوشش بدون فهمشه)و عده ای برای مخالفت با این اجبار بدون تحقیق بی حجاب بنابر این به هر فردی پیشنهاد میکنم خودش رو عالم نپنداره و در هر گروهی هست تحقیقی انجام بده....
 سپاس شده توسط ○°łåmýå°○ ، ✘PETER✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اسلام چرا بیا تو یکم ب حرفام گوش کن و نظر بده - oprah vinfrey - 12-04-2016، 23:03

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان