02-04-2016، 21:30
عه ! چه جالب (:
اینا فیلمن دیگه ؟ بعد موضوعشون چیه ؟
ولی چرا فیلمای این همه سال پیشو میبینی .. زیاد قدیمی ان !
.
.
.
.
.
اینا تاریخ تولید فیلماش نیستن موضوع فیلم درمورد اون سالاس(((::::::
وگرنه اینا همشون مال2014 تا2016 هستن....
موضوع ریپلای1988 رو که من دیدم درباره ی زندگی در اون زمان بوده ...من تا 6 قسمت اول فک میکردم فقط زندگی روزانه ی چندتا خانواده رو نشون میده ولی بعدش داستان یکم قشنگ تر شد....
داستان یه محلس که 5 تا خانوادرو نشون میده بچه های این خانواده ها هم سنن و موضوعات جالبی دارن... هرازچندگاهی هم همین حال رو نشون میده ینی 2016 ...
البته من بشخصه فقط تیکه های این بچه جوونا رو میدیدم و تا موضوع میرسید به مامانو باباهاشون و جاهایی که داستان اصن هیجان نداشت میزدم جلو....
(((::::::
خلاصه فیلم خیلی خنده دارو باحالی بود.... بیشتر سبک طنز داشت...
نقش اصلیشم عضو گروه girls day عه اونیکیم مجریه بقیشونم زیاد معروف نیستن ولی ته بازیگرین.... همشون عالین همشون((((::::::: ولی خدایی قیافه هاشون خعیلی ضایعس
D::::::
اینا فیلمن دیگه ؟ بعد موضوعشون چیه ؟
ولی چرا فیلمای این همه سال پیشو میبینی .. زیاد قدیمی ان !
.
.
.
.
.
اینا تاریخ تولید فیلماش نیستن موضوع فیلم درمورد اون سالاس(((::::::
وگرنه اینا همشون مال2014 تا2016 هستن....
موضوع ریپلای1988 رو که من دیدم درباره ی زندگی در اون زمان بوده ...من تا 6 قسمت اول فک میکردم فقط زندگی روزانه ی چندتا خانواده رو نشون میده ولی بعدش داستان یکم قشنگ تر شد....
داستان یه محلس که 5 تا خانوادرو نشون میده بچه های این خانواده ها هم سنن و موضوعات جالبی دارن... هرازچندگاهی هم همین حال رو نشون میده ینی 2016 ...
البته من بشخصه فقط تیکه های این بچه جوونا رو میدیدم و تا موضوع میرسید به مامانو باباهاشون و جاهایی که داستان اصن هیجان نداشت میزدم جلو....
(((::::::
خلاصه فیلم خیلی خنده دارو باحالی بود.... بیشتر سبک طنز داشت...
نقش اصلیشم عضو گروه girls day عه اونیکیم مجریه بقیشونم زیاد معروف نیستن ولی ته بازیگرین.... همشون عالین همشون((((::::::: ولی خدایی قیافه هاشون خعیلی ضایعس
D::::::