02-04-2016، 18:01
(02-04-2016، 14:52)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستی تینا نگهبان به کجا رسید ؟ چن قسمت دیدی ؟
قسمت 5 اَم ^_^ دیشب داشتم از بیخوابی میمردم وگرنه چهارو دیروز میدیدم که امروز 5 و 6 رو ببینم ! فوق العاده س .. جونگ ایل وو عالی بازی کرده ♥ ♡ ♥ بیچاره تو همه این سریالای تاریخی امپراطور نمیشه .. همیشه نامبر توعه ! :| ولی در کل perfect !!♡
نقل قول:این تاریخی فرق میکنه .. خیلی خیلی جالبه ! وگرنه مربای پرتغالم تاریخی داشت که من ندیدم ! واقن حوصله سر بر بود .
من تاریخی دوس ندارم از بس تو تی وی چرت و پرت گذاشتن |:
تی ویو بیخیال بابا :| انقد سانسور میکنن که موضوعشو عوض میکنن اصن ! :\ تازه دیالوگشم تغیر میدن .. خب چرا انقد به خودتون سخت میگیرید خودتون فیلم بسازید که انقد به زحمت نیوفتید .. با این فیلمای عیدشونم ترکونده بودن !
(02-04-2016، 15:48)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم میدونی از کِی کره ای ندیده بودم ؟ یه سال میشد حداقل..
من فعلا کره ای نمیبینم.. (((:
ولی شاید نگهبان شب رو بگیرم ببینم..
اینطوری که تو گفتی خیلی خوبه انگار.
الان برا خودم لیست دارم !
حتما دانلود کن .. همون قسمت اولو ببینی جذبش میشی البته اگه تخیلی دوس داشته باشی .