29-03-2016، 17:04
مواد لازم :
طرز تهیه:
1. روغن جامد، پودر قند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.
2. حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.
3. خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالبهای دلخواهتان آن را قالب بزنید.
4. روی تکههای قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کردهاید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی آماده شوند.
نکته:
به جای پودر پسته میتوانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید
130 گرم آرد برنج
30 گرم پودرقند
70 گرم روغن جامد
1 عدد زرده تخممرغ
3 ق س گلاب
1 ق چ پودرهل
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین
طرز تهیه:
1. روغن جامد، پودر قند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.
2. حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.
3. خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالبهای دلخواهتان آن را قالب بزنید.
4. روی تکههای قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کردهاید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی آماده شوند.
نکته:
به جای پودر پسته میتوانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید