امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای "

از اونجایی که اینجا یکم سوت و کور شده پیشنهاد میدم راجع به سریالی حرف بزنیم که میتونه دوباره اینجا رو شلوغ و شمارو فعال کنه ^^

ایمان ♡
خب همه دیگه ایمانو دیدن .. با اسم سرنوشت از ایران پخش شد ..

نام : Faith
بازیگران : لی مینهو ، کیم هی سان
سال تولید : 2012

داستان :
روایت زندگی یک زنه که از سال 2012 به 600 سال قبل میره . این زن با بازی کیم هی سان ، یه جراح پلاستیکه معروف تو سئوله که یکی از شبایی که کنفرانس داشت مردی با لباسای عجیب از گذشته میاد و به زور با خودش به دنیای خودشون میبره ولی قول میده که برش گردونه !
این مرد محافظ امپراطور گوریو هست با بازی لی مین هو .
به اعتقاد امپراطور و زیر دستانش ، پزشکی افسانه ای به نام هواتا وجود داره که مردمو درمان میکنه و از اونجایی که ملکه زخمی شده بود ، اونا مجبور شدن از دروازه یکی رو بفرستن که بره و هواتا رو با خودش بیاره و با دیدن پزشکی که میاد حدس میزنن اون باید شاگرد هواتا باشه !
ولی با ورودش و ترفیع مقامش به پزشک اعظم و البته موندگاریش در گوریو ، ماجراهای دیگه ای پیش میاد ...

خب ! نقد و نظر شخصی خودم :
فیلمنامه عالی . از بهترین داستانهایی بود که تا حالا شنیده بودم و این سریال قطعا یه شاهکار بحساب میاد .
ایمان از اول با هیجان شروع میشه و میتونه تا اخرین قسمت هیجانشو حفظ کنه ~ نکته ای که خیلی از سریالا ندارنش و همین نقطه ضعفشون هست
ایمان روایتگر 2 قصه ی عاشقانه ست یکی عشق بین پزشک اعظم و چویونگ و یکی هم که کمتر بهش توجه میشه عشق بین امپراطور و ملکه .
از ایراد هایی که میشه از سریال گرفت ، بی هدف بودن قدرت چویونگ هست که اصلا در طول سریال استفاده نمیشه ! چویونگ دارای قدرت صاعقه ست که خیلی هم خوبه و اگه نویسنده و کارگردان از این قدرت استفاده میکردن بهتر میشد .. اخه دلیل نشون دادنش پس چی بود ؟
یه نکته ی دیگش هم بی میلی چویونگ به قدرتش بود . چویونگ حتی در زمان هایی که ممکن بود بمیره هم از قدرتش استفاده نکرد خب این غیر عادیه :/
جدا از این مورد ، بقیه ی موارد عالی بودن .
رمز آلودی داستان کاملا مناسب بود اگه یکم دیگه پیش میرفت شاید خسته کننده میشد .
موسیقی متن و تیتراژ واقعا محشر بودن . البته کمپانی سازنده ی ایمان قبل از پخش ایمان این قطعات موسیقی رو که برای ایمان در نظر گرفته بود دزدکی فروخت و خیلی کار بدی کرد >_<
' خخخخخ !!! '
تاثیرات زوج داستان یعنی چویونگ و پزشک اعظم روی هم خیلی خوب بود . چویونگ پزشک اعظم رو شجاع تر میکنه و پزشک هم چویونگ رو با احساس تر !
اشاره به قدرتهای جادویی داستان یه مقدار کمتر از چیزی بود که میشد انتظار داشت البته کار خوبی هم کردن چون زیادی تخیلی شدنش طرفداراشو از دست میداد . ( مردم کره عاشق فیلمای عاشقانه ی ساده هستن .. )
از نکات مثبت سریال پایانش بود که به شخصه من دوس داشتم چویونگ و اون سو باهم به آینده برن و زندگی کنن ولی خب نشد دیگه !
ولی بازم پایان خوبی بود . باز نموند و بد نشد .
تو قسمتای اخر دل آدم یکم برای کاراکترهای منفی میسوخت .. لااقل من اینجوری بودم !
در کل ایمان کاری بود که به اکثر سلیقه ها اومد . حداقل ارزش یکبار دیدن رو داشت .
خوب، ولی اشتباه...
پاسخ
 سپاس شده توسط …Reyhaneh… ، Tɪɢʜᴛ ، Dead Silence ، Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: " گفتگــو و بررسی سـریالهای کــره ای " - Apathetic - 18-03-2016، 1:06

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان