(16-03-2016، 11:21)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2016، 11:19)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیا برو ** نگو :|
(16-03-2016، 11:16)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با نگاهی ب گذشته میبینم خیلی تمیز کثیف بودم:|
(16-03-2016، 11:12)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام .-.
اینجوری مخ نمیزنن:|
راه نداره دوست دختر الانت قبلا بت نگفته باشی داشی:|
و بلعکس:|
کلا هرچی میکشیم از خاهرا و عمه های بچه هامونه[یا شایدم مادرشون:|]
تو قبلا با همه **** های فلش بودی V:
:|
تو بسیار منحرفی من هرروز دارم اینارو ارشاد میکنم میگم برید نماز بخونید
تو میای ****** تو همه چی .___.
یادش بخیر دورانی بود
با دو نفر هم زمان دوس بودم:|
بعد میومدن گ.ا بم سپاس میدادن:|
منم احساس سینسی بم دس میداد:|
(16-03-2016، 11:20)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شِفاء :|
(16-03-2016، 11:17)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2016، 11:16)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون رک نیست :|
رك دادم:|
من به اون ميكم رك:|
اسم نمیبرم ریا نشه._.
البته اخر لو رفته بودم:|
این امیر اسموک ک با سه نفر رل بود-_-
(16-03-2016، 11:23)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-03-2016، 11:22)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته تلگرامم ی هفته با شیش نفر رل زده بودم:|
اون هفته ای ک با سارا کاتیدع بودم:|
الان دوماهه ک جف نارم اعصابمم خ راحته:|
ضرر میزنی به مملکت ._.
بیا پی وی اسم ببرم بعد برو ازشون سوال کن:|