امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جنگ مذهب ها!!!!

نقل قول: دونه به دونه جواب میدم تا بدونید که نقد عقاید مه جو دادنه نه تعصب!
پس لازمه به اسلام بیان.
کاملا مشخصه تعصبی در کار نیست کاملا 245
من میگم هرکسی هر عقیده ای داره بیخیال شما بعد مثن داری اثبات میکنی دین اسلام کاملتره و اونطوریه 
تا فرهنگ فکری اینطوریه و کسانی مث شما وجود داشته باشن جهان رنگ صلحو نمیبینه! مث کسی عمل میکنید که میگه نژاد من برتر از این نژاده:\
نقل قول: اگه این جوریه منم بگم نماز برای انسان های پاکه.نه من که گناهکارم پس نماز نمیخونم!
نقل قول: بگم اسلام مال افراد پاکه من پاک نیستم خدا حافظ.
نقل قول: هرکسی وظیفه داره طبق وسعش حدود اسلام رو اجرا کنه.تبلیغ دینم همینه.اگه به حرف شما باشه هیچ کس نباید مسلمان شه!
نقل قول: هیچ کسم نباید تغییر دین بده!تو عصر غیبتم اثبات نکنیم که مذهبمون حقه چون خطا کاریم!
چرا واقعا همه چیزای بی اساسوبهم ربط میدید؟ شما عالمی؟شما چقد از تفسیرات قران میدونی چقدر تجربه به دست اوردی که مثن بخوای کسیو ب دین اسلام دعوت کنی:-| پس اشتباه میکنی که حرف میزنی  :-| 
دونه ب دونه حرفاتونو تو بخش مذهبی ببینی با مردمـ جنگو دعوا دارید با این زبون میخوای مثن کسیو ب دین اسلام دعوت کنی؟ وقتی منظور ساده منو نمیفهمی انتظاری نمیشه رفت از تفسیر قران سر در بیاری:\ پیامبر این همه سختی کشید حتی خداهم گف نمیشه کسیو با زبون سخت دل کسیو نرم کنی
وقتی این همه ضعف و عیب داری میخوای مثن بگی دین من کاملتره واقعا مضحک نیس؟ بنظرمـ مسخره ترین چیز جهانه
ادما لال باشن ولی با اعمالشون و مهربونیشون دل کسیو ب دست بیارن و اون شخص ب دینش رو بیاره ارزشش بیشتر از کسیه که بلوف بزنن(:

نقل قول: ضمن تشکر از شما
نقل قول: اگه راست میگید ادعاتون رو ثابت کنید.اگه راست میگید تناقضی رو در دین نشون بدید
(: حتما سلام منو ب اسلامـ ناب برسون
لازمـ نی ادعامو ثابت کنمـ چون ثابت شده اس با تندروی عالمان دینی این عصر(: اگع شما نمیبینی حتما تلاش کن ببینی ._.*حکومت اسلامیه ایران._____.

نقل قول: ل عمران 31
نقل قول: بگو اگر خدا را دوست دارید از من پیروی کنید تا خدا شما را دوست بدارد و گناهان را بر شما ببخشاید
نقل قول: یعنی اگه کسی گوش به حرف پیامبر نده خدا دوستش نداره
من در این ایه اصن نمیبینم خدا حرفی از باطل بودن سایر دین هاش زده باشه (: 
نقل قول: اونی که سطح شعور خدا و پیامبر رو پایین آورد من نبودم.شما بودید وقتی گفتید:
نقل قول: پیامبـر به اون پیغمبـریش نتونست کل جهان رو یکی کنه
نقل قول: خانوم محترم این توهین به شعور پیامبره!
نقل قول: خدا خطاب به پیامبرش میگه تو وکیل وصی مردم نیستی که ایمان نیارن ضرر کنی...
خب کجای حرف حق من باطله که بگیم توهینه
 اصن من توهین کردمـ ب قول شما(: 
نقل قول: گفت اگه همه ادیان یکی نیست تقصیر رهبران دینیشونه که نمیذارن پیرو دین جدید شن...
دقیقا 
پس اگه الان مثن کسایی که مسلمون نیستن یقشونو بگیریم بگیم یا مسلمون شید
یا مث برخی حزبای دیگه بگیم حتما باید نابود شیـد

ایا اسلامـ اینه؟ وقتی نمیتونی همه رو با عقیده خودت همراه کنی یا باید زوری اینکارو کنی یا باید از بین ببریدشون
و یا کنار بیایم؟
واقعا شخصیت انسان ب دینشه؟ ایا بهتر نی با عقاید کنار بیایم؟ یا همش در حال مبارزه بر سر دین باشیم؟ اگه فکر شما اینه شما تا اخر عمرت با عقاید مردمـ مبارزه کن موفق میشی حتما:\  اگه واقعا منظور ب این سادگیو نمیفهمی و فقط میخوای اظهار فضل کنی انتظارمو از عقایدت کم کنمـ :\

نقل قول: حضرت عیسی تو کتاب انجیل برنابا ضمن معرفی خودشون به عنوان پیامبری که حضرت موسی رو قبول داره پیامبر بعدی رو احمد معرفی کرد و ضمن این که لازمه ایمان به مسیحیت رو ایمان به حضرت موسی معرفی کرد پیروانشون رو به دین بعدی دعوت کردن که اسلامه...
نقل قول: ضمنا منجی تمام ادیان یه نفره!!!
نقل قول: سوشیانت و یوحنا و مسیح آخر الزمان یهودی ها همشون یه نفرن!
از اونجایی که من اطلاع دارمـ کتاب انجیلو حضرت عیسی ننوشته :\ 
و حتی اگه اینطور بگیم طبق نظر شما
 پس امام زمان باید منجیه مسیحیا و بهودیا و.. باشه اگه از نظر دین یکی باشن پس چرا واس هر پیرویی یک منجی میاد (این حرفو من نزدم  بلکه یکی که رشته تحصیلیش دینی بود گفته!!)

نقل قول: ولی خودتون گفتید دین یهود تحریف شده پس چطور به دینی تحریف شده ایمانشونو نگه دارن؟
همه ادیان احتمال همچین چیزو دارن که اسلامم مبرا نی
البته فک نکنم از احتمال سر دربیاری با توجه ب اینکه رشته تحصیلیت ریاضی نی :-|درک میکنم حتی از نظر فرهنگ و اجتماع هم این موضوعو درک نکنی=) فقط از یه طرف قضاوت میکنی انتظاری ندارمـ..

نقل قول: اینا همه سنت پیامبره.اگه سنت پیامبر تحریف شده باشه هیچ کاری نمیشه کرد.
سنت از رسم میاد رسمی که پیاپی انجام شه نمیشه تغییر کنه ولی ب صرف این نمیشه گف تحریفی در احکام یا احادیث صورت نگرفته
و بر اساس این احتمال نمیشه گف دین اسلامـ تحریف نشده 

یه جا درمورد داعش حرف زدید و ربط دادید حرف منو ب اینکه نگیم دین ما حقه
واقعا از اینکه در جو دادن ماهرید افتخار میکنم بهتون از این ب بعد همه چیزو میگم شما بیاد واسم ربط بدید(((:

ایا در حرف من همچین چیزی بود که با باطل مبارزه نکنید؟ همچین حرفی بود حتما اثبات کنید

یه جا یه ایه گفتید همانا دین نزد خدا اسلام است
تفسیر اول که بارزه اینه که دین اسلام کامله
ایا ننیشه تفسیر دومی داشت که خدا نگفته دین های دیگه باطله ایا خدا راه رو نشان نداده و قدرت انتخاب داده ب انسان که انتخاب کنه پس باید های شما چیه:-| ایا خدا اجباری قرار داده ایا خدا گفته کسایی که مسلمون نیستن مسلمون کنید ایا کسی با دین متفاوت ب شما ربطی داره عقیدش؟
ایا شما رو واسطه کرده؟ ایا قران نیست؟ که افرادی مث شما بخوان کسیو ب دینه اسلامـ دعوت کنن

ایا بهتر نیست از طرز فکرای غلط دربیایم در زندگی و عقاید هم دخالت نکنیم
عالمی میگفت: به اروپارفتم اسلام بودمسلمان نبود،

به ايران آمدم همه مسلمان بودند ولي اسلام نبود!!!

مسلمون بودن صرفا به دین نی..
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط ماری انتوانت ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: جنگ مذهب ها!!!! - L²evi - 13-02-2016، 19:56
RE: جنگ مذهب ها!!!! - L²evi - 15-02-2016، 20:50
RE: جنگ مذهب ها!!!! - L²evi - 17-02-2016، 17:50

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان