31-01-2016، 16:09
(16-06-2014، 13:13)† αƖιєη † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیس آهنگ چی شد صدات قط شد آرمین
...معرفی میکنم اره...معذرت اگه صدام غم داره...من همونیم که دوس پسرش کسالت داره/همونی که ارمــین میگه کثافت کاره...واقعا مردم باور میکنن حرفات راسه.../خدایی ایدین خودش اینارو ازت خواسهحالا قصه رو من میگم شماگوش کنین/مردم این دختر میخواد پا ابروش واسهیه روز این دوتا رفیق تورگی وعزیز/با دو داف،شاسی بلند وتر وتمیز۴تایی زدن جاده که برن شمال/برن اونجا برا تفریح وعشق وحالاون موقع من خونه نشسه بودم/از خیانتاش وخودم شیکسه بودماون موقع ماباهم کات کرده بودیم/خاطرات و ا ذهن هم پاک کرده بودیمیهو خبر رسید ماشینش چپ کرده/ا جاده منحرف شده رفت ته درهمی گفت خطر ا سره همه رد شده /این وسط ایدینه که نخاعش قطع شدهاخ که دنیا دوره سرم میچرخید/از شدت گریه تنم می لرزیددلو زدم دریا رفتم بالا سرش/ گفت از آهه من این بلا اومده سرشاره ولی من باز پاش موندم/با اینکه اخره قصه رو خودم می خوندمحالا بگذریم ا اینکه چه ها کرد /با اون حالش بازم بم خیانت کرداره ولش کردم نه واسه کسالتش /بره هرچی میخواد بگه اون داداشه کثافتش
من خودم از طرفدارای ارمینم شدید ولی اگه واقعیت داره هم ارمین هم ایدین هر دوشون کثافطن