(27-01-2016، 19:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام اسوه ی همه ی کمریای جهان |:
(27-01-2016، 19:47)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
break glass - sia
عالیه |: !
سلام عنای عمو |:
سلام کمر بر سر :|
زود بش تولد عمو رو تکبیر و تبریک بگو :|
تولدت مبارک |: ب پای کف دستت پیر شی |:
(27-01-2016، 19:53)MуѕтerισυS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من چ میدونم کیین |: تا دو هفته میرم همه اسمشون عوض شدس |:
(27-01-2016، 19:51)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-01-2016، 19:49)MуѕтerισυS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو کیی ؟ |:
(27-01-2016، 19:47)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
break glass - sia
عالیه |: !
سلام عنای عمو |:
علیک:|
چ خوب .. هرکی ک برای خبرها معرفی کردم مدیر شد ..
من خودم ی فلسفم واس فلش |:
یه فضایی:|
الزایمر گرفتن ملت:|
فلسفه؟چه فلسفه ای:|
فلسفه ی بخش خبر ها |: اونموقع ک خبرها تغریبا ی بخش مثل مبایل و اینا بود ..من اودم با معرفی کرد 5-6 تا نویسنده که 4 تاش الان مدیر خبرن خبرو دومین انجمن از نظر تعداد موضوعات کردم |: اره |: