24-01-2016، 19:36
(24-01-2016، 19:26)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه تایپی بود استاد -_-
(24-01-2016، 19:20)ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه به من بود ، دوس داشتم که بهترین نقش ( Nick ) رو دوبله کنم ولی خب از اونجایی که جنسیتم این اجازه رو نمیده ، با کمال افتخار ، ترابل هستم ! :V
کدوم شخصیت و دوبله میکنی ؟
در مورد اینمه خواسی حرف بزن :|
من چیزی درمورد کره ای نمیدونم :|
اینمه نه ، انیمه !
از انیمه خیلی خوشم نمیاد . انیمه هم انیمه های قدیم .. الان که همشون کپی همن و کاملا بی مفهوم !
کره ای خیلی شبیهه آمریکایی هاس ، با این تفاوت که یه مقدار فرهنگاشون باهم فرق داره و سریالاشون - حتی اونایی که در ژانر های اکشن و ترسناک هستن - هم طنز دارن .
سریالاشون قشنگ ، طبیعی و قویه . و اینکه بهترین فیلمنامه هارو دارن !
بستگی هم داره از چه جور سریالاشون خوشت بیاد ، ولی معمولا هر سریالشون به همه سلیقه ای میخوره .
و یه مشکلی که هست اینه که بیشت مردم براشون جا افتاده که فیلمای کره ای همه شمشیر بازی و تاریخین ؛ بس که این tv فقط تاریخی هاشونو پخش کرده ._.
ولی کسی مثل من که دنبال کنه فیلماشون رو در همه سبکی ، میبینه اونا اتفاقا فیلما و سریالای خوب در حد هالیوود هم دارن .
کافیه فقط یه بار امتحان کنید ، علاقمند میشید .
ناروتو رو میبینی پس ؟
اره از امضا معلومه بدجور پیگیری
حالا ایشالا وقت خالی شد میبینم 2-3 تا ..