(10-01-2016، 20:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخاطر معروفیتش تو بازی فیلمش انقدر پرفروش شده
(10-01-2016، 20:10)_Wanted_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیتمن عالی بود..
(10-01-2016، 20:07)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هیت من خ اسکی بود:|
(10-01-2016، 19:54)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دندون درد گرفتم :/
این لیست بدترین فیلما چه مسخره بود..
هیتمن و سن اندرس؟ فیلم به این خوبی..
(10-01-2016، 20:01)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من امروز امتحان داشتم.
(10-01-2016، 19:56)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فردا امتحان دارم._.* فک کنم تو امـ داری
نه ..
خوبم. چه خبر؟
اش.. دینی
واینکه خوابم میاد.-.
فردا ندارم.
ولی تریلر بازیش دیدم چیز خوبی در میاد از آب..
چطوری میتونه بین بدترین ها باشه؟
هرجوری بهش نگاه کنی نمیشه..
کلا بیشتربازیایی که ازفیلم ساخته شن یا برعکس زیادخوب از اب درنمیاد
(10-01-2016، 20:15)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.علیکم :|
سل ^_^
موبایل گرفتی؟