10-01-2016، 1:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-01-2016، 1:49، توسط RedSparrow.)
(09-01-2016، 23:56)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.the x files من چطوری ندیدم :||
یه حسی بهم میگه با اومدن فصل دهم The X-Files همزمان دیدنشو شروع کنم !
بعد 9 فصل گذشته ( به علاوه دو نسخه فیلم ) رو سر فرصت به صورت فلش بک ببینم :|
بازم فاکس و تکرار حماسه ! سریال رو بعد از گذشت 14 سال از اتمام اومده دوباره تمدید کرده ..
@ᴜʟᴛʀᴀ ɴᴜᴍʙ
عجب تریلری بود با اینکه هیچی نمیدونم از سریال ولی بازم حس خوبی در حد مو سیخ شدن داد
اگ میخوای از اول نگا کنی بگو باهم نگا کنیم :دی
house of cards ام خیلیییی قشنگه !!ینی واقن میتونه از got ام بهتر باشه
@Wanton
(10-01-2016، 1:34)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا ب کنار ک اینا فیلمن :|
(10-01-2016، 1:22)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2016، 1:13)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:/ اصا موضوعش چی هست حالا ؟؟؟
(10-01-2016، 1:07)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2016، 0:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Marvel
Fast & furious رو دیدین دیگه حتما؟
نع :/ ندیدم
نابود شدم..
پس اول furious بعد marvel .
Furious اکشن کمدی .. خیلی خوبه..
Marvel هم که همون مجموعه ی captain america و avengers و ایناست.. تخیلیه..
ولی وای dead pool وای بر من ک نمیتونم برم سینما امریکا بشینم نگاش کنم :دی