09-01-2016، 12:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2016، 12:29، توسط ×ThundeRBolT×.)
(09-01-2016، 12:22)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخی الهی باباش قربونش بره {:
(09-01-2016، 12:19)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیچاره پدرت
(09-01-2016، 12:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیه ؟ :|
(09-01-2016، 12:07)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی شماره بودا :|
این اگه شماره دختر باشه تو 10 ثانیه حفظ میشه و تا 72 ساعت ماندگاری داره :7
ابته اینا شرایط منه ، بقیه رو نمیدونم :|
خب باهوشم دیگه :7
خنده داره مگه ؟ :7
(09-01-2016، 12:13)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:11)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوووو بله
من اینو جهت امنیت خودم در خانواده و دیگران و جلوگیری از مردن اینجانب تنظیم کردم D:
مسائل امنیتیه :7
من برم هـــکر شم اینو هــک کنم ببینم جریان از چه قراره
برا تو مورد نداره داداش :|
پدرم که برای تربیت ی علف هرز مث من زحمت کشیده و زخماتش ب باد رفته کفری میشه D:
بعدشم از نت خدافظی میکنم و در اوج جوونمرگ میشم D:
شمارشو بده باهاش همدردی کنم (:
(09-01-2016، 12:16)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:12)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.1 ماه 0_0
الان چقدرشه؟؟؟؟
خیلی عجله داریا *-*
یه ماه خب خیلی کمه \:
خدا کنه دماغش به من بره چشم و لباش به مامانش
فلن نه
زوده
برا انتخابات جو متشوش میشه :7
اگه رفت مجلس بش نمیگم :|
اگه نرفت بازم نمیگم |:
D:
داداش مگه غذاس ک سفارش میدی ؟ :|
بچه هر جوری باشه ، شکل هرکی ک باشه ... به هر حال یه دلخوشی و نعمت بزرگه
خیلی بزرگ
اونقدر مهم که اگه لازم بشه باید جونتم براش بدی ._.
مامانش برنجو سوزوند |:
حیف اون ته دیگا /:
(09-01-2016، 12:22)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:19)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وایسا چهار دست و پا راه بره .اون موقع است که دلت میخواد همینقدری باشه. گودزیلایی میشه که میخوای از خونه فرار کنی
(09-01-2016، 12:16)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیچاره پدرت
(09-01-2016، 12:11)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیه ؟ :|
(09-01-2016، 12:07)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی شماره بودا :|
این اگه شماره دختر باشه تو 10 ثانیه حفظ میشه و تا 72 ساعت ماندگاری داره :7
ابته اینا شرایط منه ، بقیه رو نمیدونم :|
خب باهوشم دیگه :7
خنده داره مگه ؟ :7
(09-01-2016، 12:13)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:11)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوووو بله
من اینو جهت امنیت خودم در خانواده و دیگران و جلوگیری از مردن اینجانب تنظیم کردم D:
مسائل امنیتیه :7
من برم هـــکر شم اینو هــک کنم ببینم جریان از چه قراره
برا تو مورد نداره داداش :|
پدرم که برای تربیت ی علف هرز مث من زحمت کشیده و زخماتش ب باد رفته کفری میشه D:
بعدشم از نت خدافظی میکنم و در اوج جوونمرگ میشم D:
شمارشو بده باهاش همدردی کنم (:
(09-01-2016، 12:16)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:14)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:12)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.1 ماه 0_0
الان چقدرشه؟؟؟؟
خیلی عجله داریا *-*
یه ماه خب خیلی کمه \:
خدا کنه دماغش به من بره چشم و لباش به مامانش
هر چقدر بزرگ تر بشه دردسرش بیشتر میشه
(09-01-2016، 12:19)saarraaa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رمزو عوض کن
(09-01-2016، 12:17)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سارا ؟؟؟؟
من به این مستر تو پ خ شک کردم .. بعد اومدم اینستا تو دایرکت بهت گفتم -- شدی ولی آنلاین نبودی .. خوب شد فهمیدی ! نگران نباش .. عمو صابر و ایمان دست رو دست نمیزارن (:
ناراحت نباش دیگه .. اکانتت بر میگرده '_'
خیالم راحت شد که هستی ..
من برم فعلا بچه ها !
با همم تو پ.خ ح زده |:
پ.خ داد رمزمو االان میرم توش ..
آدم میاد فلش راجب بچه حرف میزنه از دنیا سیرش میکنین
بذار بیاد میبندمش به تخت
(09-01-2016، 12:25)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخوایی خودم برات آستین بالا بزنم؟
منم دوس دارم بابا بشم :p325:
(09-01-2016، 12:24)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-01-2016، 12:18)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ایشالا مامان میشم ._.
:|
امیر 1 ماهشه ؟ |:
من فک کردم 2،3 ماه هس
تا 4 ماهگی صبر کن تا بفهمی اصن بابا میشی یا مامان :|
نه ببخشید ینی بچه دختره یا پسر :|
منو نگا کن :|
انقد بچه داری کردم همرو بلدم :|
8 سالم بود خواهرمو نگه میداشتم تنهایی :|
آخی پدری هستی برا خودت (:
ایشالا D:
میدونم ولی بابام برام زن نمیگیره :|
من دارم حیف میشم اینجا :|