06-01-2016، 23:55
(06-01-2016، 23:50)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تا اون بزرگ شه من پیرمرد شدم :301:
(06-01-2016، 23:46)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-01-2016، 23:43)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بزرگ میشه برام اینجوری کار میکنه
(06-01-2016، 23:39)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رك بگم برادر دهنت سرويسه:|
(06-01-2016، 23:34)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از الان من خواب ندارم
الان طبق قانون اجازه داري تا وقتي به دنيا بياد ٢٤ساعت شبانه روزه بخوابي بد براي هميشه خوابو فراموش كني:٧
عمتم خرجيتو ميده:|
:٧
بابام منو تا ٢هفته بقل نميكردم ميترسيده:٧
اخرم من. پيچيدن لأي فرش دادن بقلش:٧
9 ماه بدون خواب و آرامش
تازه قبل بدنیا اومدنشه :4fv:
(06-01-2016، 23:35)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه میشه آدم رفیقای قدیمیشو فراموش کنه آخه؟
خوشحالم شناختی (:
ببینم با علیه دیگه که اشتباه نگرفتی ؟ :|
همون که موز دوست داشت و از همه خواستگاری کرده و… خلاصه ولش کن :| منم خوشحالم میبینمت !
ولي خوب وقتي ايشالا سالم به دنيا بياد وقتي برا اولين بار حرف بزنه وقتي برا اولين بار بقلش كني وقتي برا اولين بار چار دستو پا بره ....
يه لذتي داره...
نيس من خودم باباي ٨٣٨٧٧٤بچم همرو تجربه كردم:|||
بد موقع عروسيو تهيه جهاز و خرج عروسيو خونه هم اصن خيلي لذت داره:|
شوهرش نمیدم ×.×
(06-01-2016، 23:43)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی ممنون داداش
(06-01-2016، 23:39)×ThundeRBolT× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قربانت داش
مگه میشه آدم رفیقای قدیمیشو فراموش کنه آخه؟
راستی مبارکه … !
برا كار ميخواي؟:٧
برو ديه هارو اماده كن:|