30-12-2015، 19:54
(30-12-2015، 19:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-12-2015، 19:48)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-12-2015، 19:47)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخير نميخوام .. :|
(30-12-2015، 19:43)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-12-2015، 19:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خ بیا خونه ما اون مک بوکه ک با شارژرش روپایی میزنه بیا فلش
اون لاکپشته که حرف میزنه و بسکت بازی میکنه ام کمکت میکه !
اصنم درد نداره
اينو نمي دونم ديگه .. :|
نه مرسي خودم با آيفونم ميام :|
اعععع راستی گفتی آیفون
بیا یه آیفون دارم که سیب میخوره همبرگر تحویل میده :7
بیا دیگه :|
(30-12-2015، 19:48)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-12-2015، 19:47)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخير نميخوام .. :|
(30-12-2015، 19:43)j_jahangard نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-12-2015، 19:39)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خ بیا خونه ما اون مک بوکه ک با شارژرش روپایی میزنه بیا فلش
اون لاکپشته که حرف میزنه و بسکت بازی میکنه ام کمکت میکه !
اصنم درد نداره
اينو نمي دونم ديگه .. :|
نه مرسي خودم با آيفونم ميام :|
اعععع راستی گفتی آیفون
بیا یه آیفون دارم که سیب میخوره همبرگر تحویل میده :7
بیا دیگه :|
ینی نمیای ؟ :/
درد نداره هاااااااااااا
همه چیم هس اینجا :/
وازلین ، کرم ، پماد و ... :7
من ديگه با تو حرف نميزنم .. :|
بي ادبِ بدبخت :|