(29-12-2015، 18:42)Mιlεψ Cψгυs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما بخاطر چیدن صندلیا 11 تعطیل میشیم ._.
ساعت هفت میری تا یازده فقط؟ساعت هشت بیدار شو صبحانه بخور بعدش شروع کن درس بخون باور کن خیلی بهتر از اینه که بری وقتتو تلف کنی تو مدرسه.
امتحان دینی کلاسی دارم -_-
ریاضیم کلاس دارم بهتره برم |:
نخوامم برم مامانم نمیذاره -_-
(29-12-2015، 18:41)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حال بگـوییـد ایـن بُشکہ پر نشدنی را چگونـه پر کنمـ؟._.*
من دارم بستنی میخورم
![91 91](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/91.gif)
(29-12-2015، 18:42)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثلا چی ؟ :V
این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:
همه انحرافی -_-
ازین نظر دقت نکرده بودم O_O
چن وقته تل نمیرم جنبه ی منفیمو از دست دادم -_-
(29-12-2015، 18:44)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:40)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:38)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دینی که چیزی نی :|
(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درمورد جنگه مث کال افه ولی خیلی باحاله برات اپ میکنم میفرستم وقت کردم^.^
گشنم شده:\
(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/
همون دیگ -_-
شنبه دینی دارم
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...
این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:
همه انحرافی -_-
نماز روزه نجس و.. برا هشتمه
مدرسه شاهِد هَستی ؟
من خُودم شاهد بُودم ..
خواهرمم شاهده ..
ره تازه رفتم
نزدیک 1 ماهه