29-12-2015، 18:40
(29-12-2015، 18:38)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:37)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دینی که چیزی نی :|
(29-12-2015، 18:32)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:28)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا چی هس ؟
مردم چ خسیس شدن سپاس نمیدید نه؟
دیه نمیسپاسمتون-____-*
عه پ بیخیال._.*
درمورد جنگه مث کال افه ولی خیلی باحاله برات اپ میکنم میفرستم وقت کردم^.^
گشنم شده:\
(29-12-2015، 18:35)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/
(29-12-2015، 18:22)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به علت فصل امتحانات خوب نمیباشم =)خخخ
خب اقا ارش خوشوقتم شناختمت=)
ساری=) ناحت نباش دختر=)
(29-12-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کال اف ؟
شت .. از این بازی دیگه بدم میاد رفتم سراغ نیمه جان
اموزش پرورش فک میکنه ما دبیرستانیا و شما راهنماییا ریه نداریم (:
سحر عوضی سه روز راحت استراحت میکنه -_-
من فردا بیام باید بشینم 6 درس دینی بخونم
همون دیگ -_-
شنبه دینی دارم
چن تا حرف امامو نمازو روزه و ...
این معلم شاهده ی سوالایی در میاره |:
همه انحرافی -_-
نماز روزه نجس و.. برا هشتمه