29-12-2015، 18:35
(29-12-2015، 18:33)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عبی نداره عوضش فردا ک تعطیل شد 3 روز استراحت میکنی البته باید درس بخونی برا ترم :/
(29-12-2015، 18:22)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:13)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه منو میشناسـی(= چ خوب
خوبی؟
اسمـت ارشه^.^؟
تا حدودی.________.
مرسی
شما خوبی؟=)
اوهوم:>
به علت فصل امتحانات خوب نمیباشم =)خخخ
خب اقا ارش خوشوقتم شناختمت=)
(29-12-2015، 18:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فردا دبستانا تعطییییییییله
ساری=) ناحت نباش دختر=)
(29-12-2015، 18:24)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2015، 18:20)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کال اف ؟
(29-12-2015، 18:15)# αпGεʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ندا .
جیــــــغ پارمی(: خوبی؟ چ خبر؟
یه خبر خوببب
یه ویدیو از تل دریافت کردم درمورده بازیه
مث کال افه
به صورت واقعی فیلم مبارزه رو ساختن انقد باحاله
یه روز سرعتم خوب بود برات اپ میکنم(:
شت .. از این بازی دیگه بدم میاد رفتم سراغ نیمه جان
(29-12-2015، 18:19)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اموزش پرورش فک میکنه ما دبیرستانیا و شما راهنماییا ریه نداریم (:
فردا دبستانا تعطییییییییله
سحر عوضی سه روز راحت استراحت میکنه -_-
من فردا بیام باید بشینم 6 درس دینی بخونم
![ng2 ng2](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/newsmilies/consoling2.gif)