26-12-2015، 21:05

درست کردن این شیرینی به هیچ وجه کار پردرد سر و پرزحمتی نیست از شیرینی های پرطرفدار و بسیار خوبیست اکنون نحوه درست کردن آن را به شکل تصویری ببینید
مواد لازم:
کره نرم شده 125 گرم
شکر 2.5 قاشق شکر
نشاسته نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد 1 لیوان +2 قاشق
مواد داخلی:
سیب بزرگ 2 عدد
شکر 2 قاشق
دارچین 1 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده 1 استکان





طرز تهیه :
در یک کاسه کره میریزیم رویش تخم مرغ را اضافه کرده سپش نشاسته, شکر, بکینگ پودر, وانیل می ریزیم و در آخر آرد را کم کم اضافه میکنیم خمیر نرمی بدست میآید حالا مواد داخلی را آماده میکنیم :
در تابه سیب های رنده شده را ریخته رویش شکر و دارچین ریخته و خوب مخلوط میکنیم روی حرارت قرار داده تا وقتی سیبها آبش را بکشد در حرارت قرار میدهیم در آخر گردو ریخته مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شود
این خمیر را 3 قسمت کرده هر کدام را خیلی کم آرد پاشی کرده و با وردنه باز میکنیم دقت کنید که زیاد کلفت نباشد حالا خمیری که باز کردیم به 8 قسمت برش میدهیم لای هرکدام از مخلوط سیب قرار میدهیم و رول میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود و بمدت 25 دقیقه می پزیم. از فر در آورده و میگذاریم سرد شود نزدیک به زمان سرو رویش پودر قند می پاشیم
{hi doctor}