(25-12-2015، 19:50)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-12-2015، 19:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کلا یه چیز میگم...حد خودتو بدون درست صبح کن تا اینطوری ضایعت نکنم
(25-12-2015، 19:44)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جواب ابلهان خاموشيست(:
(25-12-2015، 19:42)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از همون وقتی بُز شدم که شما گاو شدی...شیرتو بده : ))))))))))))))))
(25-12-2015، 19:40)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چندسالته عمویی؟
مسواکتو زدی؟
عمو جان كي بز شدي؟:|
ارش هستم ٢٣ساله=)
جون بابا.....نزنه بیرون : ))))))))
سفت ببندش نشستی نده : )))
برو دنبال هم اندازه خودت باهاش کل کل کن...
اورین
اول من قصد كل كل نداشتم يه شوخي ساده بود چون طرفم رو نشناخته بودم و فك ميكردم بچه ي باحالي باشي و جنبه داشته باشي
دوم درسته بايد با افرادي كه عقل شعراوى هم اندازه سنشونه بحث و صحبت كنم نه فقد كسايي كه قد دراز كردن
دوم شما كل كلاب منو تو گ ا مديدي(:
(25-12-2015، 19:52)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم همين طور
(25-12-2015، 19:51)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-12-2015، 19:49)〇ᗰᓮᗪ ᙅᖇ7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
بعد یه مدت اومدم
چطوري اميد؟
قربونت داداش
دلم برات تنگیده بود
من باید برم
فظ
**** مياي سلام ميدي؟:|