23-12-2015، 21:51
(22-12-2015، 15:03)Remix_Orhan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلا یدونه صحفه اول شیک و ورد پرس میخواد با یه قالب انجمن mybb چون مصرف مای بی بی خیلی کمه و فشار نمیاره به هاست سرعت ، لود ، آپلود و امنیت و غیره را دارد حال برای این سایت خوب یدونه صحفه اول در نظر دارم اگه ادمین خواست اونم میزنم خیلی زیباست و سئو شده فقط ترجمش کردم که اونم حله صحفه اولتون اصلا بدرد نمیخوره سایت اول ظراهرش اولویت داره بعد کاربراش اگه از لحاظ ظاهری زیبا باشه و سئوشم خوب بشه و تو انجمن کاربرانی که پست میزارن اگه کلامات کیلیدی هم بزارن حرف اول رو میزنه اما صحفه اول اصلا بدرد نمیخوره البته یه نظر بودا:cool:
دادا
جوری صبت نکن ک ما بیسوادیم من خودم هزارتا انجمن دارم..داداش این جنگولک بازیا واس انجمن های کم سن و سال هست..الان ادمین اینجا داره تلاش میکنه هاست جواب گو این همه کاربر و پست باشه؟!
اینجا بچها برای ظاهر و جنگولک بازی نمیان واسه مطالبش میان انجمن و واسه بازی میرن سایتش..چون اینجا هم ی مرجع حساب میشه چون خیلی مطالب اینجا قرار داره..هرچی سایت ها و انجمن ها ساده تر سرعت بهتر.
اینجا حتی 1 کد کوچیک هم بذاری برای انجام اون کد انجمن باید فشار زیادی رو تحمل کنه تا اون کد اجرا بشه..
اگه قراره تغییراتی ایجاد بشه باید تموم کارها سانت ب سانت برنامه ریزی بشه!