22-12-2015، 19:50
(22-12-2015، 19:48)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-12-2015، 19:40)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-12-2015، 19:34)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این کی بود الان ؟ :|
سلام به همگی
اسمم : فرشته
فامیلم:.........
سنم14
قدم:172
وزنم:49
رنگ چشم:سیاه
رنگ پوستم:گندمی
رنگ موهام:قهوه ای
این از توضیح خودم
حالا مورد علاقه ها :
غذای مورد علاقم:فسنجون لازانیا
ورزش مورد علاقم:والیبال شنا
تیم مورد علاقم:استقلال
بازیگر مورد علاقم:اشکان خطیبی و حامد بهداد
بازیکن مورد علاقم:سید محمد موسوی
خواننده مورد علاقم:تتلو و هیچکس و یاس و مرتضی پاشایی
حالا تعریف ها از خودم:
من یه دختر خیلی خوشگل و بازیگوشم و عضو تیم والیبال تبریزمو تو شنا ده بیستا مقام دارم.تنها غذایی هم که میتونم بپزمم چیپس و پنیر و تخم مرغه
اگه یه وقتی هم کاری چیزی داشتین ایمیل بدین حتما جواب میدم.
بای
O_O
(22-12-2015، 19:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داریش ؟ :7
(22-12-2015، 19:34)Alαɴɴα13M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هيچي بيو اون مهسا كوچولو نميشه:|
سلام به همگی
اسمم : فرشته
فامیلم:.........
سنم14
قدم:172
وزنم:49
رنگ چشم:سیاه
رنگ پوستم:گندمی
رنگ موهام:قهوه ای
این از توضیح خودم
حالا مورد علاقه ها :
غذای مورد علاقم:فسنجون لازانیا
ورزش مورد علاقم:والیبال شنا
تیم مورد علاقم:استقلال
بازیگر مورد علاقم:اشکان خطیبی و حامد بهداد
بازیکن مورد علاقم:سید محمد موسوی
خواننده مورد علاقم:تتلو و هیچکس و یاس و مرتضی پاشایی
حالا تعریف ها از خودم:
من یه دختر خیلی خوشگل و بازیگوشم و عضو تیم والیبال تبریزمو تو شنا ده بیستا مقام دارم.تنها غذایی هم که میتونم بپزمم چیپس و پنیر و تخم مرغه
اگه یه وقتی هم کاری چیزی داشتین ایمیل بدین حتما جواب میدم.
بای
O_O
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=80397
این ._.
+
:VV
دستم ÷ختشم خوبه
قدشم بلنده والبالیستم هست:|
+
واي واي واي من ميخوام برم خاستگاري:٧٧٧
يكي بياد بابام شه يكي خواهر يكي ننه من زن ميخوام:٧