13-12-2015، 16:08
(13-12-2015، 16:06)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عوض نمیشی رونده که میشی :V
(13-12-2015، 16:03)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.shoma bbkhsh He :|
(13-12-2015، 16:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-12-2015، 15:58)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-12-2015، 15:56)ᴇᴍᴘᴛʏ ʜᴇᴀᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه اخطار افتخار باشه كه نيست من ٧٠تا دارم ٢بارم تعليق شدم بد دوباره در اومدم اخطارمو ١٠٠شده بد لغو شده:|
وای دلتون بسوزه من 60%اخطار دارم:|
بد علي از همون پر افتخار تره اگه اخطار افتخار باشه:|
ولي نيس كه:|
:٨
Taze ye dalile mahromiytm
Eatefade az acc modiriyat
Yni jm kon :V
الان افتـخار میکنی ؟ به جای اینکـهـ این موضوع رو کمرنگـ تر کنی ؟
دخالت نمیکنم اصلا به من مربوط نی ولی جا تاسف داره :{
(13-12-2015، 16:05)Δ.н.ο.υ.я.Δ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محرومیت و اخطار افتخار نیست !
در واقع یه نوع توهینه .. معنیش یعنی تو اینقد شعور و شخصیت پایینی داری که باس یه کاربر دیگه بت گوشزد کنه !
پ بجای اینکه از محرومیتا و اخطارات حرف بزنی سعی کن خودتو اصلاح کنی ..
:||| mn avz nmishm
همیشه یه راه حل دومی هست