(13-12-2015، 0:11)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسکی :V بار اخرت باشه :V سوگولی صابرم میدم یه خط بزاره رو اسمت ._.
Slm KamAriya :V
(13-12-2015، 0:17)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یجور موضوع قلیونو پیچوندم اصلا بابام داشت زمینو گاز میزد |: !
(13-12-2015، 0:12)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.و باز هم حقته..خنگ فردا اس نده////
(13-12-2015، 0:09)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هعی ....
(13-12-2015، 0:07)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عنا ._. تو خونه قلیون کشیدیم بابام فهمید ! ناموسن ی راه حل بدین .. مغزم جواب نمیده :|||||
حقته..بیشووووور..من ب تو 10 دفعه نگفتم نکش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خری...
الان باید تا 3 روز هشتی راه برم !
پوفف
بای
گوشی پیشمه..ولی حوصلتو ندارم...از بس ک حرفامو گوش نمیدی...مثلا من اجی بزرگترتمتا....
دیشب خواب دیدم یه خرگوش به شهر حمله کرد از ترسش رفتم تو نوشمک قایم شدم تو .. دیوار نوشمک اجری بود شکوندم توش کارت شارژ بود ||||||||||||||||: