11-12-2015، 12:35
(11-12-2015، 12:33)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2015، 12:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2015، 12:26)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2015، 12:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-12-2015، 12:17)Mr - palang |: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام هلی اره ^.^ دیگه خداروشکر همه چیز خوب هسش منم دیگه خوبه خوب هسم ^.^
تو خوبی D: ?
منم بد نیستم..همین الان از قلمچی برگشتم...یعنی امروز میخواستم دختر کناریمو خفه کنم.اووووووووووووووووووووووووووف...لامصب ی بببببببببببند داشت غذا کوفت میکرد...اخه سر ازمون ادم انقد میخوره؟؟؟؟؟
از طرفی بغل حوزمون نوحه خونی بود...یعنی قشنگداشتن با ناخن رو مغزم میکشیدن......اوووووووووووووووووووووووووووف
منم رفتم |: ولی تست نزدم |:
برا 4 دی میخونم (: 4 دی تولدمخ ^.^
اوخی عزیزم...پیشاپیش مبارک..پس تو بزرگتری ازم..
اورین بخون حتما...خراب نکنیا......
ممنون (: |: پشتیبان از خواب بیدارم کردش ساعت 9 |: گفت پاشو بیا گفتم نخوندم هیئت داشتیم کلا این هفته نخوندم نمیام
گفت پاشو بیا
از خواب ناز بیدار شدم |: :/
الان تو میخوای بشی وکیل اینده؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر جان باس س 5 صب بیدار میشدی....من س 5 و نیم بیدار شدم....یکم تست زدم تا 7 ونیم..بعد رفتم ازمون...الانم full of energy